Filter
Doctor juris
Oceanien Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Retspraksis Oceanien - Retspraksis -programmer Retspraksis Oceanien

En JD eller Juris Doctor grad er et professionelt doktorgrad, der giver en grad holder til praksis lov efter bestået en bar eksamen. JD kandidater kan vælge at gå ind i kriminel, familie eller selskabsret, blandt andre forretningsområder.

På grund af de mange lande inden Oceanien, arbejde lejligheder og arbejdstilladelse love er meget forskellige, med data om muligheder i nogle nationer bliver begrænset. Australien og New Zealand er de mest avancerede lande i området.

Deltid Retspraksis Oceanien - Tag din Retspraksis Oceanien. Få alle Deltid Retspraksis program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Retspraksis, Oceanien

University of Technology Sydney

Nyt i 2017 er UTS det eneste universitet i Sydney, der tilbyder et integreret lov- og PLT-program, der kan udfyldes på tre års fuldtidsstudium, herunder sommertid. Juris ... [+]

Kurset tilbyder en alternativ Pathway til at praktisere som advokat for kandidater, der har afsluttet en første grad. I et globaliseret miljø anerkendes kurset internationalt som et kandidatniveau lovkvalifikation. UTS : Law integrerer fleksible læringsmuligheder, herunder dag og nat klasser, blok intensiv klasser, online læring og autentiske vurderinger.

Karrieremuligheder omfatter, men er ikke begrænset til, advokat inden for et privat firma, en virksomhed, en offentlig myndighed eller et fællesskabsretligt retscenter, reguleringsforhold og politisk rådgiver i den offentlige eller private sektor eller juridisk specialisering i forbindelse med elevernes tidligere grad eller forbedrede karrieremuligheder inden for en eksisterende faglig sfære.... [-]

Australien Sydney
Januar 2020
Engelsk
Deltid
3 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk