LAWSTUDIES

Medicinsk ret Carbondale - Medicinsk ret-uddannelser i Carbondale Medicinsk ret, Carbondale

En Juris Doctor er en avanceret grad designet til studerende interesseret i at forfølge erhverv som advokater, rådgiver og andre jurister. Denne studieforløb er ofte kombineret med andre avancerede uddannelser, og det er tilgængeligt fra universiteter rundt om i verden.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Carbondale i Orange County Californien startede som et kul-mineby og i dag har en meget lav befolkningstæthed. Der er næsten ingen videregående uddannelse muligheder i området.

Medicinsk ret Carbondale - Tag din Juris Doctor i Carbondale. Få alle Juris Doctor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Medicinsk ret, Carbondale Filter

Sundhedslov og politik

Southern Illinois University School Of Law
Juris Doctor
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Health Law & Policy Program på Southern Illinois University School Of Law blev udviklet i begyndelsen af 1980'erne for at fremme uddannelse og forskning vedrørende kritisk ...

Læs mere