LAWSTUDIES

Medicinsk ret Nordamerika - Medicinsk ret-programmer Medicinsk ret Nordamerika

En Juris Doctor grad, også kendt som en Doctor of Retslære grad, tillader en grad indehaveren til at praktisere selskabsret, strafferet eller familieret, blandt andre områder, efter to til fire år af jura og passerer en bar eksamen.

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Medicinsk ret Nordamerika - Tag din Medicinsk ret Nordamerika. Få alle Juris Doctor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Medicinsk ret, Nordamerika Filter

Jd koncentration sundhed lov

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
Juris Doctor
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Health Law er nu en kompliceret, heterogen domæne loven. Øve Health Law kan kræve særlige kompetencer i selskabsret, bioetik, familieret, internet og teknologi lov, og erstatn ...

Læs mere

Sundhedslov og politik

Southern Illinois University School Of Law
Juris Doctor
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Health Law & Policy Program på Southern Illinois University School Of Law blev udviklet i begyndelsen af 1980'erne for at fremme uddannelse og forskning vedrørende kritisk ...

Læs mere