LAWSTUDIES

Jura Villanova - Jura-uddannelser i Villanova Jura, Villanova

En Juris Doctor grad, også kendt som en Doctor of Retslære grad, tillader en grad indehaveren til at praktisere selskabsret, strafferet eller familieret, blandt andre områder, efter to til fire år af jura og passerer en bar eksamen.

Lov og regler er de regelsæt og retningslinjer skabt af folk, der skal følges af andre mennesker. De underopdelinger af dette felt omfatter alt fra internationale statslige relationer til at sikre passende forretningsmetoder.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Villanova er en primært college by i sydøst Pennsylvania. Det er hjemsted for nogle af de fineste universiteter på østkysten med programmer, der spænder fra den liberale kunst til erhvervslivet og alt i mellem de to kurser.

Jura Villanova - Tag din Juris Doctor i Villanova. Få alle Juris Doctor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Jura, Villanova Filter

JD / MPA

Villanova University Charles Widger School of Law
Juris Doctor
Sep 2021
Engelsk

Villanovas Charles Widger School of Law og College of Liberal Arts and Sciences tilbyder i fællesskab JD / MPA-programmet, som gør det muligt for studerende, der er tilmeldt J ...

Læs mere