LAWSTUDIES

Jura Albuquerque - Jura-uddannelser i Albuquerque Jura, Albuquerque

En JD eller Juris Doctor grad er et professionelt doktorgrad, der giver en grad holder til praksis lov efter bestået en bar eksamen. JD kandidater kan vælge at gå ind i kriminel, familie eller selskabsret, blandt andre forretningsområder.

Lov og regler er de regelsæt og retningslinjer skabt af folk, der skal følges af andre mennesker. De underopdelinger af dette felt omfatter alt fra internationale statslige relationer til at sikre passende forretningsmetoder.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Mange studerende er drifting til Albuquerque, New Mexico for deres grader af forskellige årsager. Der er 8 højere læreanstalter med University of New Mexico - Main Campus har den højeste antal studerende. Det er et offentligt universitet. ITT Technical Institute i Albuquerque har det højeste antal studerende blandt de private institutioner.

Jura Albuquerque - Tag din Juris Doctor i Albuquerque. Få alle Juris Doctor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Jura, Albuquerque Filter

JD-MBA

University of New Mexico, School of Law
Juris Doctor
Engelsk

Studerende i JD-MBA-programmet følger typisk denne fireårsplan: I det første år tilmelder den studerende sig på Anderson Graduate School of Management og gennemfører et år i d ...

Læs mere

JD-program

University of New Mexico, School of Law
Juris Doctor
Engelsk

UNM School of Law tilbyder et fuldtidsstudium, der fører til graden af Juris Doctor (JD). Ansøgere til optagelse til Law of School er forpligtet til at tage Law School Admissi ...

Læs mere