LAWSTUDIES

Jura Jackson - Jura-uddannelser i Jackson Jura, Jackson

En Juris Doctor eller Doctor of Retslære grad er en lov grad tjent ved at udfylde en to til fire år jurastudiet program. JD indehavere kan udøve advokatvirksomhed i en given stat i USA efter at have passeret en bar eksamen.

Afhængig af ens præferencer, blive professionel i love og regler kan føre en til en række forskellige underafdelinger. Blandt de mest populære af disse specialer er erhvervsret, regulatoriske teori og internationale relationer.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Jackson, Wyoming er en by hjemsted for cirka 10.000 indbyggere. Ud over dette, er byen normalt besøges af millioner af turister hvert år skyldte sin nærhed til forskellige steder, som omfatter et skisportssted og nationalpark. Byen har et par skoler, tjener det og højere læreanstalter ikke langt fra rækkevidde.

Jura Jackson - Tag din Juris Doctor i Jackson. Få alle Juris Doctor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Jura, Jackson Filter

JD-program

Mississippi College School of Law
Juris Doctor
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Vores strenge JD-program kombinerer et stærkt fundament i loven med muligheder for at udforske områder af personlig interesse og engagere sig i praktisk juridisk arbejde. Et j ...

Læs mere