LAWSTUDIES

Jura Baltimore - Jura-uddannelser i Baltimore Jura, Baltimore

En Juris Doctor grad er en kandidatgrad i loven. Efter to til fire år i en lov-program og passerer en bar eksamen kan en JD indehaveren vælger at praktisere kriminel, virksomhedernes eller familieret.

Afhængig af ens præferencer, blive professionel i love og regler kan føre en til en række forskellige underafdelinger. Blandt de mest populære af disse specialer er erhvervsret, regulatoriske teori og internationale relationer.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

The University of Maryland har det højeste antal af indskrevne elever i Baltimore. Det er derefter bugseret ved Loyola University of Maryland, University of Baltimore og Morgan State University.

Jura Baltimore - Tag din Juris Doctor i Baltimore. Få alle Juris Doctor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Jura, Baltimore Filter

JD-program

University of Baltimore School of Law
Juris Doctor
Sep 2021
Engelsk
på universitet

School of Law's krævede og centrale kurser giver den materielle og proceduremæssige viden, som alle advokater skal have. Et omfattende skriveprogram, der begynder det første å ...

Læs mere