close

Filtre

Se resultater

Jura Baltimore - Jura-uddannelser i Baltimore Jura, Baltimore

En Juris Doctor grad er en kandidatgrad i loven. Efter to til fire år i en lov-program og passerer en bar eksamen kan en JD indehaveren vælger at praktisere kriminel, virksomhedernes eller familieret. Afhængig af ens præferencer, blive professionel i love og regler kan føre en til en række forskellige underafdelinger. Blandt de mest populære af disse specialer er erhvervsret, regulatoriske… Læs mere

En Juris Doctor grad er en kandidatgrad i loven. Efter to til fire år i en lov-program og passerer en bar eksamen kan en JD indehaveren vælger at praktisere kriminel, virksomhedernes eller familieret.

Afhængig af ens præferencer, blive professionel i love og regler kan føre en til en række forskellige underafdelinger. Blandt de mest populære af disse specialer er erhvervsret, regulatoriske teori og internationale relationer.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

The University of Maryland har det højeste antal af indskrevne elever i Baltimore. Det er derefter bugseret ved Loyola University of Maryland, University of Baltimore og Morgan State University.

Jura Baltimore - Tag din Juris Doctor i Baltimore. Få alle Juris Doctor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
University of Baltimore School of Law
Baltimore , USA

School of Law's krævede og centrale kurser giver den materielle og proceduremæssige viden, som alle advokater skal have. Et omfattende skriveprogram, der begynder det første å ... +

School of Law's krævede og centrale kurser giver den materielle og proceduremæssige viden, som alle advokater skal have. Et omfattende skriveprogram, der begynder det første år med introduktionen til Lawyering Skills-kurser og fortsætter gennem hele den stort set valgfrie overklasseplan giver en af de mest omfattende sekvenser af juristkompetencekurser på enhver lovskole i landet. Simulationskurser hjælper eleverne med at udvikle hele spektret af færdigheder, herunder advokatvirksomhed og appelanvendelse retstvister samtaler, forhandlinger og rådgivning mægling og alternativ tvistbilæggelse og planlægning og udarbejdelse. Du får derefter mulighed for at teste dine evner i den "virkelige verden" ved at deltage i School of Laws prisvindende klinikker eller praktikophold. Er du interesseret i at fokusere på visse lovområder? Vores læseplan er designet til at sørge for ni overklassekoncentrationer, der tilskynder studerende til at udforske et lovområde i dybden, inden de vælger en karrierevej. Denne dybdegående undersøgelse, selvom den ikke er beregnet til at producere en "specialist" inden for et bestemt lovområde, giver de studerende en sofistikeret forståelse af området og med de komplekse juristiske færdigheder, der ikke kan opnås gennem en mere generel juridisk uddannelse. -
Juris Doctor
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder