LAWSTUDIES

Jura Las Vegas - Jura-uddannelser i Las Vegas Jura, Las Vegas

The Doctor for Retslære eller Juris Doctor grad er en første professionelle kandidatgrad Modtaget for at to til fire år af jurastudiet. Efter at have passeret en bar eksamen kan en JD kandidat udøve advokatvirksomhed i en række forskellige områder.

Feltet af love og regler vejlede forskellige aspekter af livet er enorm. De, der dykke ned i det typisk finde en form for specialisering om hvilke de brænder, såsom regulering teori og intellektuel ejendomsret.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Almindeligvis benævnt "gambling hovedstad i verden", Las Vegas er den største by i staten Nevada i forhold til befolkningen. Det er kendt for sit pulserende natteliv og kasinoer døbt som den ideelle udvej byen. Uddannelsesmuligheder i byen er i rigeligt med tæt til ti højere læreanstalter til rådighed.

Jura Las Vegas - Tag din Juris Doctor i Las Vegas. Få alle Juris Doctor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Jura, Las Vegas Filter

Juris Doctor Program

University of Nevada, Las Vegas William S. Boyd School of Law
Juris Doctor
Engelsk

Studerende begynder deres Boyd-uddannelse med vigtige kerneklasser inden for civilretlig procedure, strafferet, forfatningsret, juridisk skrivning, kontrakter, ejendom og skad ...

Læs mere