LAWSTUDIES

Jura Durham - Jura-uddannelser i Durham Jura, Durham

The Doctor for Retslære eller Juris Doctor grad er en første professionelle kandidatgrad Modtaget for at to til fire år af jurastudiet. Efter at have passeret en bar eksamen kan en JD kandidat udøve advokatvirksomhed i en række forskellige områder.

Afhængig af ens præferencer, blive professionel i love og regler kan føre en til en række forskellige underafdelinger. Blandt de mest populære af disse specialer er erhvervsret, regulatoriske teori og internationale relationer.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Durham ligger i North Carolina og er hjemsted for den berømte Duke University. Byen har altid været politisk tilbøjelig til Det Demokratiske Parti, stemte for Demokratiske præsidenter siden 1869.

Jura Durham - Tag din Juris Doctor i Durham. Få alle Juris Doctor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Jura, Durham Filter

Juris Doctor

Duke University School of Law
Juris Doctor
Engelsk

Dit liv som advokat starter nu. Duke Law JD er streng, innovativ og respekteret over hele kloden. Vores kurser og programmer er designet til at hjælpe dig med at forfølge dine ...

Læs mere