LAWSTUDIES

Jura i Singapore - Jura-uddannelser i Singapore Jura

The Doctor for Retslære eller Juris Doctor grad er en første professionelle kandidatgrad Modtaget for at to til fire år af jurastudiet. Efter at have passeret en bar eksamen kan en JD kandidat udøve advokatvirksomhed i en række forskellige områder.

Afhængig af ens præferencer, blive professionel i love og regler kan føre en til en række forskellige underafdelinger. Blandt de mest populære af disse specialer er erhvervsret, regulatoriske teori og internationale relationer.

Singapore, officielt Republikken Singapore, er en sydøstasiatisk ø bystat ud for den sydlige spids af malaysiske halvø, 137 km nord for ækvator. En række udenlandske universiteter, handelshøjskoler og specialiserede institutter har også opsætte deres asiatiske campusser i Singapore. Singapore er en af ​​de sikreste storbyer i verden ved stort set enhver foranstaltning.

Jura i Singapore - Tag din Juris Doctor i Singapore. Alle Juris Doctor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Jura, Singapore Filter

Juris læge (JD)

Singapore Management University
Juris Doctor
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Den Juris Doctor (JD) program er en kandidatuddannelse, der fører til en første grad i loven. Den er designet til personer, der har

Læs mere