LAWSTUDIES

Jura i Filippinerne - Jura-uddannelser i Filippinerne Jura

The Doctor for Retslære eller Juris Doctor grad er en første professionelle kandidatgrad Modtaget for at to til fire år af jurastudiet. Efter at have passeret en bar eksamen kan en JD kandidat udøve advokatvirksomhed i en række forskellige områder.

Afhængig af ens præferencer, blive professionel i love og regler kan føre en til en række forskellige underafdelinger. Blandt de mest populære af disse specialer er erhvervsret, regulatoriske teori og internationale relationer.

Mange elsker de gode mennesker i Filippinerne og deres livsstil. Studere også her kunne hjælpe dig med at lære blander sig med den kultur af de mennesker, som du forpligter din universitetsuddannelse i Local College University, State University og College eller University of Filippinerne. Filippinerne er den tredje største engelsktalende land i verden, der vil gøre tingene lettere for internationale studerende.

Jura i Filippinerne - Tag din Juris Doctor i Filippinerne. Alle Juris Doctor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Jura, Filippinerne Filter

Phd in law (juris læge)

University of Asia and the Pacific
Juris Doctor
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

UA & Ps lovprogram giver uddannelse i standardkompetencer, der forventes af advokater, som lovlig begrundelse og advokatvirksomhed. Efter verdensomspændende tendenser inde ...

Læs mere