LAWSTUDIES

Jura Asien - Jura-programmer Jura Asien

En Juris Doctor grad, også kendt som en Doctor of Retslære grad, tillader en grad indehaveren til at praktisere selskabsret, strafferet eller familieret, blandt andre områder, efter to til fire år af jura og passerer en bar eksamen.

Feltet af love og regler vejlede forskellige aspekter af livet er enorm. De, der dykke ned i det typisk finde en form for specialisering om hvilke de brænder, såsom regulering teori og intellektuel ejendomsret.

Som den største og mest folkerige kontinent i verden, består Asien for en bred vifte af etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske slips og statslige systemer.

Jura Asien - Tag din Jura Asien. Få alle Juris Doctor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Jura, Asien Filter

Juris læge (JD)

Singapore Management University
Juris Doctor
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Den Juris Doctor (JD) program er en kandidatuddannelse, der fører til en første grad i loven. Den er designet til personer, der har

Læs mere

Phd in law (juris læge)

University of Asia and the Pacific
Juris Doctor
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

UA & Ps lovprogram giver uddannelse i standardkompetencer, der forventes af advokater, som lovlig begrundelse og advokatvirksomhed. Efter verdensomspændende tendenser inde ...

Læs mere