32 Juris Doctor (kandidatuddannelse i jura) Programmer i Jura i USA for 2024

Juris Doctor (kandidatuddannelse i jura) Programmer i Jura i USA for 2024Filter
    • Andover, USA

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    På campus

    En Juris Doctor grad er ikke bare en professionel grad i jura. Erhvervelse af en JD grad er det fundament, som vil åbne en verden af ​​muligheder i verden af ​​loven, business, og utallige andre erhverv.

    • New Orleans, USA

    Fuldtid, Deltid

    6 semestre

    På campus

    Engelsk

    Det er en bro mellem dem, der er forpligtet til retfærdighed, og de samfund, der har brug for dem. Mellem en gruppe stærke, dedikerede mænd og kvinder og de eksperter, der kan forme dem til advokater. Mellem en verden, der er klar til forandring, og dem, der vil ændre den. Uanset om vores studerende bruger deres juraeksamen til at oprette nye virksomheder eller få adgang til offentlige fordele for lavindkomstklienter, forbereder Loyola University New Orleans College of Law de studerende til at praktisere advokater med ekspertise overalt i verden.

    • Fort Lauderdale, USA

    Fuldtid

    6 år

    På campus

    Engelsk

    Nova Southeastern Universitys unikke Juris Doctor Dual Admission-program vil reservere din plads i Shepard Broad College of Law, mens du afslutter din bachelorgrad. Hvis du allerede ved, at du vil forfølge en juridisk karriere, kan dobbelt optagelse fjerne stresset ved at spekulere på, hvor du vil tjene din JD - du vil vide, at du har en plads i vente på NSU's toprangerede College of Law.

    • Pleasant Hill, USA

    Vores Juris Doctor -program lægger vægt på den praktiske anvendelse af teori og forbereder eleverne til med succes at deltage i CA Bar Examination og gå ind i advokatbranchen som yderst dygtige, etiske og lidenskabelige juridiske eksperter.

    • Santa Rosa, USA

    På Empire College School of Law i Californien giver vores Juris Doctorate -program studerende mulighed for selvsikkert at håndtere kravene og ansvarene for en juridisk karriere i nutidens juridiske felt i konstant udvikling.

    • Washington, USA

    På campus

    Engelsk

    • State College, USA

    På campus

    Engelsk

    JD-programmet ved Penn State Law er et treårigt, seks-semester studieforløb, der tilbydes i University Park, Pennsylvania. Førsteårs pensum og visse kurser på øverste niveau er påkrævet; alle andre kurser er valgfrie.

    • Orlando, USA

    Fuldtid, Deltid

    90 timer

    På campus

    Engelsk

    Barry University kombinerer traditionelle og innovative undervisningsmetoder for at give et dynamisk, professionelt program. JD-læseplanen er designet til at udvikle de studerendes analytiske evner, kommunikationsevner og forståelse af de koder for professionelt ansvar og etik, der er centrale for advokatpraksis.

    • Raleigh, USA

    På campus

    Engelsk

    Campbell Laws historisk stærke konkurrencepræget fortalervirksomhed har høstet adskillige priser i de senere år, herunder seks nationale titler i 2019 alene. Siden 2012 har advokater fra Campbell Law-studerende samlet et internationalt mesterskab, 10 nationale mesterskaber, fem nationale løbere, ni nationale semifinalister, ni regionale mesterskaber og mindst 20 nationale individuelle bedste advokatpriser. preLaw Magazine rangerede endnu en gang Campbell Law blandt sine Top Law Schools for Trial Advocacy i foråret 2019-udgaven.

    • Newark, USA

    På campus

    Engelsk

    Rutgers Law School's læseplan sikrer faglige færdigheder og værdier inden for en teoretisk ramme, der fremmer intellektuel vækst og en forpligtelse til social retfærdighed.

    • Madison, USA

    På campus

    Engelsk

    Ved University of Wisconsin (UW) Law er innovation ikke noget nyt. Vores kendetegnende lov-i-handling tilgang til undervisning gør UW Law til en anden form for advokatskole.

    • Seattle, USA

    På campus

    Engelsk

    På University of Washington (UW) Law lærer du i et virkeligt miljø, der tilbyder programmer og partnerskaber, der er afgørende for en vellykket juridisk karriere. Dit studieforløb er åbent for det, der stimulerer dit intellekt og fremmer din lidenskab. Du forlader her med de færdigheder, du har brug for for at få indflydelse i Washington og verden.

    • Lexington, USA

    På campus

    Mens advokatskoler traditionelt har undervist alle studerende på samme måde i alle tre år, vil du på W&L Law støde på en række læringserfaringer, der er rodfæstet i den grundlæggende antagelse om, at hvert år på advokatskolen skal byde på nye og forskellige udfordringer, mens du skubber dig videre langs kontinuumet fra begyndelsen juriststudent til fremtidig advokat. Dette giver skolen mulighed for at producere advokater, der er bedre positioneret til at yde værdifuld service til deres klienter og arbejdsgivere fra starten af deres karriere.

    • Baton Rouge, USA

    Engelsk

    SULCs Juris Doctor (JD) -program tilbyder professionel uddannelse inden for civilret (specifikt for Louisiana) og almindelig lov. Programmet sigter mod at forberede sine kandidater med færdigheder og viden til at være yderst effektive, kompetente og etiske fagfolk, der har en dyb følelse af fællesskab.

    • Philadelphia, USA

    På campus

    Engelsk

    University of Pennsylvania Carey Law School har et fuldtidsprogram, der fører til JD, den første professionelle grad i jura. Juridisk Skoles juridiske uddannelsesprogram, der kombinerer vores rige, tværfaglige læseplaner, varierede aktiviteter på tværs af skolerne og pro bono-ansvar, forbereder vores studerende til optagelse i baren og fungerer som effektive, etiske og ansvarlige medlemmer af advokatfaget.