close

Filtre

Se resultater

Jura Albuquerque - Jura-uddannelser i Albuquerque Jura, Albuquerque

The Doctor for Retslære eller Juris Doctor grad er en første professionelle kandidatgrad Modtaget for at to til fire år af jurastudiet. Efter at have passeret en bar eksamen kan en JD kandidat udøve advokatvirksomhed i en række forskellige områder. Studerende retlige studere reglerne i et samfund, sat på plads for at styre adfærd, håndhæves gennem sociale institutioner. Love varierer br… Læs mere

The Doctor for Retslære eller Juris Doctor grad er en første professionelle kandidatgrad Modtaget for at to til fire år af jurastudiet. Efter at have passeret en bar eksamen kan en JD kandidat udøve advokatvirksomhed i en række forskellige områder.

Studerende retlige studere reglerne i et samfund, sat på plads for at styre adfærd, håndhæves gennem sociale institutioner. Love varierer bredt fra samfund til samfund, og kan opdeles i love civil og religiøs oprindelse.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Mange studerende er drifting til Albuquerque, New Mexico for deres grader af forskellige årsager. Der er 8 højere læreanstalter med University of New Mexico - Main Campus har den højeste antal studerende. Det er et offentligt universitet. ITT Technical Institute i Albuquerque har det højeste antal studerende blandt de private institutioner.

Jura Albuquerque - Tag din Juris Doctor i Albuquerque. Få alle Juris Doctor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
University of New Mexico, School of Law
Albuquerque , USA

UNM School of Law tilbyder et fuldtidsstudium, der fører til graden af Juris Doctor (JD). Ansøgere til optagelse til Law of School er forpligtet til at tage Law School Admissi ... +

UNM School of Law tilbyder et fuldtidsstudium, der fører til graden af Juris Doctor (JD). Ansøgere til optagelse til Law of School er forpligtet til at tage Law School Admission Test (LSAT) for at registrere sig til Law School Data Assembly Service og at have en kandidatgrad fra et akkrediteret college eller universitet inden registreringstidspunktet. Begyndende juridiske studerende vil kun blive optaget ved åbningen af efterårssemesteret. Den normale periode for en fuldtids jurist til at gennemføre kravene til en JD-grad er tre år. -
Juris Doctor
Engelsk
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her