LAWSTUDIES

Jura Clovis - Jura-uddannelser i Clovis Jura, Clovis

En Juris Doctor eller Doctor of Retslære grad er en lov grad tjent ved at udfylde en to til fire år jurastudiet program. JD indehavere kan udøve advokatvirksomhed i en given stat i USA efter at have passeret en bar eksamen.

Studerende retlige studere reglerne i et samfund, sat på plads for at styre adfærd, håndhæves gennem sociale institutioner. Love varierer bredt fra samfund til samfund, og kan opdeles i love civil og religiøs oprindelse.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Jura Clovis - Tag din Juris Doctor i Clovis. Få alle Juris Doctor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Jura, Clovis Filter

Juridisk program JD

San Joaquin College of Law
Juris Doctor
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Hos SJCL er studiet af jura en intens bestræbelse, men de færdigheder og lærdomme, der læres, vil gavne dig professionelt på daglig basis. Vores små klassestørrelser gør det m ...

Læs mere