LAWSTUDIES

Jura i Filippinerne - Jura-uddannelser i Filippinerne Jura

Universiteter rundt om i verden tilbyder Juris Doctor programmer. Denne studieforløb som regel har en retlig vægt, og det kan nogle gange kombineres med andre avancerede grader. Efter afslutningen, eleverne ofte kvalificeret til at arbejde i en række forskellige arbejdspladser.

Feltet af loven fokuserer på studiet af den ordning, der er indført for at regulere adfærden i et samfund. Forskellige sæt af love findes for forskellige samfund, og jurastuderende fokusere normalt deres uddannelse på lokal eller international ret.

Mange elsker de gode mennesker i Filippinerne og deres livsstil. Studere også her kunne hjælpe dig med at lære blander sig med den kultur af de mennesker, som du forpligter din universitetsuddannelse i Local College University, State University og College eller University of Filippinerne. Filippinerne er den tredje største engelsktalende land i verden, der vil gøre tingene lettere for internationale studerende.

Jura i Filippinerne - Tag din Juris Doctor i Filippinerne. Alle Juris Doctor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Jura, Filippinerne Filter

Phd in law (juris læge)

University of Asia and the Pacific
Juris Doctor
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

UA & Ps lovprogram giver uddannelse i standardkompetencer, der forventes af advokater, som lovlig begrundelse og advokatvirksomhed. Efter verdensomspændende tendenser inde ...

Læs mere