LAWSTUDIES

Interdisciplinære retlige studier Oceanien - Interdisciplinære retlige studier-programmer Interdisciplinære retlige studier Oceanien

En Juris Doctor grad er en kandidatgrad i loven. Efter to til fire år i en lov-program og passerer en bar eksamen kan en JD indehaveren vælger at praktisere kriminel, virksomhedernes eller familieret.

Asien er mest sandsynligt den mest magtfulde kontinent i verden og økonomisk det indfører uendelige muligheder i undervisningen. Tyngdepunktet er på vej mod øst. Hurtige ændringer og investeringer i videregående uddannelse og engelsk er en offentligt talesprog. Oceania 's stærke beskæftigelsesmuligheder også højde yderligere til eleverne fremtid.

Interdisciplinære retlige studier Oceanien - Tag din Interdisciplinære retlige studier Oceanien. Få alle Juris Doctor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Interdisciplinære retlige studier, Oceanien Filter

Juris Doctor

Bond University
Juris Doctor
<
Fuldtid
<
108 uger
på universitet

Den Juris Doctor er et professionelt juridisk kvalifikation, som forbereder dig til at blive en jurist i virksomhedernes, regeringen, samfund eller ikke for profit sektorer, b ...

Læs mere