LAWSTUDIES

Politi, retsvæsen og kriminalforsorg i USA - Politi, retsvæsen og kriminalforsorg-uddannelser i USA Politi, retsvæsen og kriminalforsorg

En Juris Doctor er en avanceret grad designet til studerende interesseret i at forfølge erhverv som advokater, rådgiver og andre jurister. Denne studieforløb er ofte kombineret med andre avancerede uddannelser, og det er tilgængeligt fra universiteter rundt om i verden.

Et strafferet program er typisk designet til at hjælpe eleverne med at forberede sig på en karriere i retshåndhævelsen. Programmerne kan tilbyde kurser i fag, der omfatter lov, etik, kommunikation, førstehjælp, fysisk condition, Correctional facility management og kriminologi.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Politi, retsvæsen og kriminalforsorg i USA - Tag din Juris Doctor i USA. Alle Juris Doctor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg, USA Filter

JD Straffelov

Marquette University Law School
Juris Doctor
Sep 2021
Engelsk

Straffelovsplanen på Marquette University Law School tilbyder en rig mangfoldighed af klasselokaler og praktikoplevelser for studerende, der er interesserede i udøvelse af str ...

Læs mere