LAWSTUDIES

Politi, retsvæsen og kriminalforsorg Nordamerika - Politi, retsvæsen og kriminalforsorg-programmer Politi, retsvæsen og kriminalforsorg Nordamerika

En Juris Doctor grad, også kendt som en Doctor of Retslære grad, tillader en grad indehaveren til at praktisere selskabsret, strafferet eller familieret, blandt andre områder, efter to til fire år af jura og passerer en bar eksamen.

Et strafferet program er typisk designet til at hjælpe eleverne med at forberede sig på en karriere i retshåndhævelsen. Programmerne kan tilbyde kurser i fag, der omfatter lov, etik, kommunikation, førstehjælp, fysisk condition, Correctional facility management og kriminologi.

Spanning 23 lande, Nordamerika er kontinent fyldt med pædagogiske muligheder. Studerende har mulighed for at lære flere sprog og udvikle en forståelse af vidt forskellige kulturer.

Politi, retsvæsen og kriminalforsorg Nordamerika - Tag din Politi, retsvæsen og kriminalforsorg Nordamerika. Få alle Juris Doctor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg, Nordamerika Filter

JD Straffelov

Marquette University Law School
Juris Doctor
Sep 2021
Engelsk

Straffelovsplanen på Marquette University Law School tilbyder en rig mangfoldighed af klasselokaler og praktikoplevelser for studerende, der er interesserede i udøvelse af str ...

Læs mere