Juris Doctor

Generelt

Program beskrivelse

USQ tilbyder op til 25% internationale studerende stipendier.
Læs mere om stipendierne, der tilbydes nedenfor:

Internationalt opholdsstipendium
International Studerende Stipendium
International studerende støtte sygeplejestipend

Skift til en karriere inden for jura

Juris Doctor er et kandidatuddannelsesprogram for ikke-retlige kandidater. Hvis du vil have en karriere inden for jura og allerede har en bacheloruddannelse, kan du indtaste Juris Doctor snarere end bachelor of Laws.

Fordi vi ved, at du kommer til os med et væld af tidligere erfaringer, er Juris Doctor stillet på et højere niveau for at udfordre dig og til at opbygge dine evner på en lovlig arbejdsplads.

Du finder, at vores undervisere er meget tilgængelige, da vi er stolte af vores evne til at kende vores studerende individuelt, uanset om du studerer på campus eller online.

Professionel relevans

Vores advokatprogrammer er udviklet med omfattende input fra eksperter inden for erhvervet. Vores forelæsere har stærke forbindelser med juridisk praksis og forstår behovene i den juridiske profession. Samlet har de et væld af erfaringer med en bred vifte af baggrunde, herunder generel retspraksis, strafferet, menneskerettigheder, international og komparativ lovgivning, familie- og arveret, miljø- og naturressourceret, handels- og beskatningsret og offentlig ret og politik.

Professionel akkreditering

Juris Doctor er akkrediteret af Legal Practitioners Admission Board, Queensland og Chief Justice for Supreme Court of Queensland som en godkendt akademisk kvalifikation under Supreme Court (Admission) regel 2004 Qld.

Dette vil delvist tilfredsstille kravene til at praktisere som advokat eller advokat i Queensland eller som en advokat andre steder i Australien. Påtænkte advokater og advokater skal også gennemføre et godkendt praktisk juridisk uddannelseskursus for at blive optaget til praksis. Alle jurister har mulighed for at gennemføre deres praktiske juridiske uddannelser gennem et års praktik i juridisk praksis eller gennem en institution, der tilbyder en praktisk juridisk uddannelseskvalifikation.

Karrieremuligheder

Bortset fra den åbenlyse karriere som juridisk praktiserer Juris Doctor også en bred vifte af karriereveje inden for den offentlige service, regering, politik, ikke-statslige organisationer og virksomheder.

Programmål

Efter endt Juris Doctor vil studerende være i stand til:

  • Demonstrere en avanceret og integreret forståelse af et sammenhængende organ af viden, der inkluderer de grundlæggende områder af ret, det australske retssystem og underliggende principper og begreber (herunder internationale og sammenlignende kontekster), de bredere kontekster, inden for hvilke juridiske spørgsmål opstår, principperne og værdier af retfærdighed og etisk praksis i advokaters roller og nutidige udvikling i lovgivning og dens professionelle praksis.
  • Demonstrere en avanceret og integreret forståelse af tilgange til etisk beslutningstagning, evnen til at genkende og reflektere over og en udviklende evne til at reagere på etiske spørgsmål, der sandsynligvis opstår i professionelle sammenhænge.
  • Demonstrere en evne til at anerkende og reflektere over det faglige ansvar, advokater har til fremme af retfærdighed og service til samfundet, og en udviklende evne til at udøve faglig skøn.
  • Identificere og formulere komplekse juridiske spørgsmål og anvende juridisk begrundelse og forskning for at generere passende juridiske og praktiske svar på juridiske spørgsmål.
  • Gå ind i kritisk analyse og foretage begrundede og passende valg blandt alternativer.
  • Demonstrere sofistikerede kognitive og kreative evner til at nærme sig juridiske spørgsmål og generere passende svar.
  • Demonstrerer de intellektuelle og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at retfærdiggøre og fortolke teoretiske forslag, juridiske metoder, konklusioner og faglige beslutninger, samt til at identificere, forske, evaluere og syntetisere relevante faktiske, juridiske og politiske spørgsmål.
  • Kommunikere på måder, der er effektive, passende og overbevisende for juridiske og ikke-juridiske målgrupper; og samarbejde effektivt.
  • Arbejde med et højt niveau af autonomi, ansvarlighed og professionalisme; reflektere over og vurdere deres egne evner og ydeevne og gøre brug af feedback, hvor det er relevant, for at støtte personlig og professionel udvikling.

Adgangskrav

  • Godkendt 3-årig bachelorgrad eller tilsvarende inden for en anden disciplin end lov.

Engelsk Sprogkrav

Det kræves, at du opfylder de gældende engelsksprog. Dette program kræver mindst IELTS 6.5 eller tilsvarende .

Hvis du ikke opfylder de engelsksprogede krav, kan du ansøge om at studere et universitetsgodkendt engelsksprogram.

Diverse

ekstern
Semesterindtagelse: Semester 1 (februar)
Semester 2 (juli)
Gebyrer: Indenlands betalt sted for fuldt gebyr
Internationalt betalingssted for fuldt gebyr
Standard varighed: 3 år på fuld tid, op til 6 år på deltid
Senest opdateret Aug 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Læs mere

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programmes, you can choose to study on campus, external or online. Minimer
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Australien online + 3 Mere Mindre