LAWSTUDIES

Administrativ jura Honolulu - Administrativ jura-uddannelser i Honolulu Administrativ jura, Honolulu

En Juris Doctor (JD) er et avanceret studieforløb designet til studerende interesseret i fremtidige karriere i den juridiske verden. Studerende normalt deltage i en lov skole, og graden kan ofte kombineres med andre avancerede grader.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Manoa er i den hjemlige nabolaget i Honolulu, Hawaii. Næsten hver turist i verden kender Hawaii. Manoa er rigt bevokset by, som næsten får regnen hver dag, det er grunden til grund som de fleste af universitetets teams omfatter regnbue på navn eller slogan. Grundet landskabelig skønhed og frisk luft i byen ses som et sundt sted at meditere.

Administrativ jura Honolulu - Tag din Juris Doctor i Honolulu. Få alle Juris Doctor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Administrativ jura, Honolulu Filter

Avanceret JD for udenlandske juridikere

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
Juris Doctor
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Advanced JD-graden er et toårigt JD-program, der gør det muligt for kandidater fra udenlandske lovskoler at gennemføre deres amerikanske lovstudier og opnå en JD-grad på en ac ...

Læs mere