Juris Doctor Programmer

Juris Doctor Programmer

Juris Doctor programmer er designet til studerende, der ønsker at have en karriere som advokater, advokater, rådgiver, eller enhver juridisk erhverv.

Juris Doctor programmer er talrige og fås i næsten alle lande. Du kan studere en Juris Doctor i talrige loven skoler og universiteter, og du kan kombinere det med en anden grad, såsom en MBA eller en ph.d. De mange forskellige Juris Doctor programmer kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære Juris Doctor programmer nedenfor.

Nyligt tilføjede doctor juris-grader

California Western School of Law

Juris Doctor (JD) Program

November 13, 2018
Vores innovative Juris Doctor (JD) -program lægger vægt på færdighedsbaseret træning og forbereder dig til en vellykket og tilfredsstillende karriere inden for juridisk erhverv.

Australian National University (ANU) - Law

Juris Doctor

November 6, 2018
ANU Juris Doctor (JD) er et særpræg program designet til kandidater i ikke-juridiske discipliner (eller ikke-australske lov grader) og giver den nødvendige kvalifikation til optagelse som advokat i Australien og nogle andre jurisdiktioner.

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

JD Program

November 3, 2018
På Law School er vi forpligtet til at lære som en samarbejdsvillig virksomhed. Vores program udfordrer eleverne til at vokse intellektuelt og professionelt.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en Juris Doctor?

Hvad er en Juris Doctor?

Den Juris Doctor (også kaldet Doctor of Law eller Doctor of Retslære) er den højeste faglige kandidatgrad inden for loven. Den Juris Doctor grad forkortes ofte JD, og ​​kandidater holder grad normalt på den professionelle endelse af "væbner" efter deres navn, snarere end at bruge præfikset "Dr." En professionel doktorgrad, den Juris Doctor grad bør ikke forveksles med en ph.d. i jura, som er en forskeruddannelse, der kræver en afhandling.

Hvad er fordelene ved at tage en Juris Doctor?

Juris Doctor programmer tager en videnskabelig tilgang til loven, undervisning logik og kontradiktorisk analyse. Fremme af en praktisk tilgang til juridisk undersøgelse, Doctor of Law programmer forberede de studerende til en karriere som advokat, advokat, advokat, rådgiver eller anden jurist. JD-programmer også forberede de studerende til at lykkes i professionelle lov eksamener (nogle gange kaldet "Bar"-eksamen), der kræves for at praktisere i de fleste lande. Passing jurist undersøgelse er porten til at blive en advokat, advokat, advokat eller juridisk rådgiver.

Hvad skal vi studere i en Juris Doctor?

Juris Doctor programmer tilbyder centrale kurser, der er grundlæggende for programmet og obligatorisk forberedelse til jurist eksamen. Obligatorisk Doctor of Law kurser normalt omfatte aftaleret, erstatningsret, strafferet, faglige ansvar og civil retspleje. Derudover kan JD kandidater tilmelde sig valgfrie kurser eller kan vælge at koncentrere sig om et bestemt område af loven, såsom Immaterialret, ældste Law, internationale menneskerettigheder, Hvor meget koster det at tage en Juris Doctor?

De monetære omkostninger ved at udfylde en Juris Doctor grad program kan variere meget fra land til land og mellem universiteterne. Mængden af ​​tid, det tager en person til at fuldføre deres Doctor of Law program kan også påvirke den samlede pris for den grad. Efter eksamen, vil Juris Læger nødt til at betale et gebyr til advokatsamfundet eller advokatsamfundet for at tage den professionelle eksamen. Dog vil investeringen vise sig frugtbar med udholdenhed som advokater typisk er blandt de højest betalte professionelle i de fleste lande over hele kloden.

Hvad er kravene til en Juris Doctor?

En bachelorgrad er kernen forudsætning for enhver læge i lov eller JD-program. Det er normalt ikke forpligtet til at have en kandidatgrad for at blive accepteret i en Juris Doctor program. Universiteterne varierer meget i deres yderligere krav til ansøgerne i form af bachelor grader, program og erfaring, så potentielle studerende bør tjekke med de enkelte skoler for denne information. Det tager to til fire år på fuld tid undersøgelse for at fuldføre en Juris Doctor. Doctor of Law kandidater skal opretholde et minimum kvotient og kan også være nødvendigt at gennemføre visse yderligere kreditter eller kurser for at opgradere.

Hvorfor tage en online Juris Doctor?

Mange universiteter tilbyder online Juris Doctor-programmer, der tilbyder fleksibilitet og samtidig opretholde akademisk stringens. Doctor of Law online-programmer er designet til at passe ind i elevernes travle hverdag, hvilket giver mulighed for at studere, mens du arbejder eller møde andre ansvarsområder. Ved hjælp af state of the art pædagogiske teknologier, kan professorer kommunikere med online JD kandidater let om opgaver og kurser, uden at kandidaten skulle rejse til campus.

Hvor til at tage en Juris Doctor?

Juris Doctor og Doctor of Law programmer udbydes på universiteter og akademiske institutioner i hele verden, i USA, Japan, Canada, Australien, Hong Kong, UK, Brasilien, Tjekkiet, Finland, Frankrig, Italien, og mere. Nogle universiteter tilbyder deltid, online eller fjernundervisning læseplaner for Juris Doctor kandidater, der gør det muligt at forfølge en JD grad fra overalt i verden. Hvis du er interesseret i at lære mere om Juris Doctor uddannelser på universiteter rundt om i verden, læs mere her.