Juridisk engelsk institut

Generelt

Program beskrivelse

Det juridiske engelske institut er åbent for alle internationale Suffolk Master of Laws-studerende for at sikre, at de har de nødvendige værktøjer til at overføre med succes til LLM-kurser.

Dette tre-ugers intensive kursus er designet til at introducere dig til det amerikanske retssystem, mens du fokuserer på de specifikke sprog- og akademikerværdigheder, du har brug for for at få succes på en American Bar Association (ABA) akkrediteret advokatskole.

Suffolk Law er en af kun få advokatskoler i landet, der tilbyder et specielt sprogprogram udelukkende til LLM-studerende. Instituttet ledes af en erfaren international forretningsadvokat, der også er en certificeret instruktør på engelsk til højttalere på andre sprog.

131100_BostonCommon.jpg

Legal English Institute kører fem dage om ugen i fem timer om dagen og dækker notat, grammatik, skrivning, offentlig tale, juridisk ordforråd og brug af amerikanske juridiske materialer. Det er også en uvurderlig måde for dig at møde andre internationale LLM-studerende og opbygge dit netværk inden kursusstart.

Undervisningen mødes mandag - fredag fra 9:00 til 13:00. Studerende har også en klasse 2 timer på fire andre ugedage. I alt kan de studerende forvente at være i undervisningen mindst 28 timer hver uge. Derudover er der tre 2-timers klasser med Suffolk Law-referencebibliotekarer i løbet af den tre-ugers session.

Programmet vil fokusere på i) udvikling af niveauet for talte og skrevne engelsksprogede færdigheder, der er nødvendige for at få succes i advokatskolen; ii) at lære de grundlæggende begreber i de amerikanske retlige og statslige systemer; iii) at lære kulturen og forventningerne i skolens klasselokale.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

For more than 100 years, Suffolk Law has produced some of the nation’s most distinguished legal professionals. With an emphasis on real world practice and experiential learning, Suffolk Law is an unma ... Læs mere

For more than 100 years, Suffolk Law has produced some of the nation’s most distinguished legal professionals. With an emphasis on real world practice and experiential learning, Suffolk Law is an unmatched place to start, build, and launch a successful career and life in the law. Minimer