Read the Official Description

JD Program


Brooklyn Law School er den første institution i New York hovedstadsområdet at give de studerende mulighed for at tjene en JD i 2 år og den eneste lov skole i området for at tilbyde en vifte af fleksibel 2 -, 2,5, 3 -, 3,5-eller 4-årig muligheder for at tilpasse sig alle potentielle studerendes behov. Disse muligheder omfatter:

    • fremskyndet 2-årige JD-programmet, nu åben for ansøgere;
    • standard 3 års JD programmet, eller
    • den udvidede 4-årige JD program


På tværs af alle muligheder, de studerende har mulighed for at vælge deres foretrukne tidsramme. For eksempel kan kandidaterne gælde for enten 2 - eller 3-årige uddannelser, eller til begge. Studerende kan også udvide deres program med et semester eller mere, eller - for dem i de 3- eller 4-årige uddannelser - graduate et semester tidligt.


2 års JD Program


Brooklyn Law School nye 2-årige JD program, nu åben for ansøgere, er designet til udvalgte studerende, der ønsker en streng juridisk uddannelse i en forkortet tidsramme. Højt kvalificerede og modne kandidater med en dokumenteret evne til at håndtere en udfordrende arbejdsbyrde opfordres til at søge. Den første indtastning klasse vil begynde i maj 2014.
Dette program kan være særligt tiltrækkende for personer, der søger en karriere forandring, dem, der for nylig har afsluttet værnepligt (herunder kandidater berettigede gennem post-9/11 GI Bill), udenlandsk uddannede jurister med stærk engelsk sprogfærdighed, der søger yderligere legitimationsoplysninger; og andre interesserede i at komme ind på arbejdsmarkedet hurtigt.


Den 2-årige JD involverer den samme mængde arbejde som vores nuværende deltids-og fuldtidsansatte programmer, men i en koncentreret 24 måneder. At fuldføre den grad krav, de studerende tage kurser i løbet af sommeren før og efter deres første år, i løbet af foråret og vinteren intersessions, og under den traditionelle efteråret og foråret semestre. Studerende i dette program vil være i stand til at drage fordel af hele det spektrum af aktiviteter, såsom at deltage i ekstra og co fritidsaktiviteter, herunder klinikker, Externships, Moot Court, tidsskrifter og studenterorganisationer.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Brooklyn Law School »

This course is Campus based
Start Date
Maj 2019
Duration
2 - 4 år
Fuldtid
Price
1,993 USD
pr kredit
Deadline
By locations
By date
Start Date
Maj 2019
End Date
Application deadline

Maj 2019

Location
Application deadline
End Date