Læs den officielle beskrivelse

JD Program


Brooklyn Law School er den første institution i New York Metropolitan Area for at gøre det muligt for studerende at tjene en JD om 2 år, og den eneste lovskole i området tilbyder en række fleksible 2-, 2.5-, 3-, 3.5- eller 4-årige muligheder for at tilpasse sig alle forventede elevernes behov. Disse muligheder omfatter:

    • det fremskyndede 2-årige JD-program, nu åbent for ansøgere
    • det standard 3-årige JD-program; eller,
    • det udvidede 4-årige JD-program


På tværs af alle muligheder har eleverne fleksibilitet til at vælge deres foretrukne tidsramme. For eksempel kan kandidater ansøge om enten de 2- eller 3-årige programmer eller til begge. Studerende kan også forlænge deres program med et semester eller mere, eller - for dem i de 3- eller 4-årige programmer - graduere et semester tidligt.


2 års JD Program


Brooklyn Law School nye 2-årige JD-program, som nu er åbent for ansøgere, er designet til udvalgte elever, der søger en streng juridisk uddannelse i forkortet tidsramme. Højt kvalificerede og modne kandidater med en demonstreret evne til at håndtere en udfordrende arbejdsbyrde opfordres til at anvende. Den første indløbsklasse begyndte i maj 2014.
Dette program kan især være tiltalende for personer, der søger en karriereændring; dem, der for nylig har gennemført militærtjenesten (herunder kandidater, der er berettiget gennem lovforslaget efter 9/11 GI) udenlandskuddannede advokater med stærk engelsksproglig færdighed, der søger yderligere legitimationsoplysninger og andre interesserede i at komme ind på arbejdsstyrken hurtigt.


Den 2-årige JD involverer det samme antal arbejde som vores nuværende deltids- og fuldtidsprogrammer, men i en koncentreret 24 måneder. For at afslutte uddannelseskravene tager de kurser i løbet af sommeren før og efter deres første år; over forår og vinter intersessioner; og under de traditionelle efterår og forårssemester. Studerende i dette program vil kunne drage fordel af hele spektret af aktiviteter som deltagelse i ekstra og co-curricular aktiviteter, herunder klinikker, eksterne skibe, Moot Court, tidsskrifter og studerende organisationer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Brooklyn Law School »

Senest opdateret February 18, 2019
This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
2 - 4 år
Fuldtid
Price
1,993 USD
pr. kredit
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date