Jd (fuld tid)

Generelt

Program beskrivelse

Indlæggelser

Beslutningen om at deltage i jura fortsat en lyd, smart, og opfylder investering i dig selv og din fremtid. I en kompleks verden står over for mange alvorlige udfordringer, der er behov for kompetente, etiske og medfølende jurister er stærkere end nogensinde.

Beliggende tæt på hjertet af Washington, DC, en by som ingen anden, og centrum for vores nations retssystem, Den Katolske Universitet America Columbus School of Law (CUA Law) er blandt de bedste valg, du kan gøre, hvis dit mål er at opgradere med de færdigheder - såsom kritisk juridisk analyse, juridiske skrivning, og effektiv oral advocacy-som er afgørende for en vellykket juridisk praksis i det 21. århundrede.

På hver tur, kan vores tilgang til juridisk uddannelse sammenfattes med tre ord: praktisk, fokuseret, og forbundet. Praktisk betyder, at du vil lære ved at gøre; fokuserede giver mulighed for at vælge mellem mange forskellige områder af juridisk undersøgelse for akademisk vægt; tilsluttet beskriver professorer, der tager en personlig interesse i dig, studerende, som behandler hinanden som familie, og en støttende alumnenetværk.

Ansøgning Oversigt

Ansøgning om første år Entré

For at være berettiget til optagelse, skal ansøgeren have modtaget en bachelor-grad fra et universitet eller akkrediteret af en af ​​de regionale sammenslutninger og demonstreret tilfredsstillende præstation på Law School Admission Test (LSAT). Den foretrukne frist for ansøgere til både dag og aften divisioner er den 15. marts. Første års studerende begynder deres studier kun i efterårssemestret.

I de fleste tilfælde applikationer er færdig, når følgende er modtaget:

  • Ansøgningen med en $ 65 ikke refunderes ansøgningsgebyret (Ansøgningen gebyr for den aktuelle rekruttering cyklus er frafaldet);
  • Personlig erklæring;
  • En officiel rapport fra LSAC Credential Assembly Service (CAS) rapport med en afskrift analyse og LSAT score.
  • Mindst én, men højst to breve af anbefaling. Alle bogstaver skal indsendes direkte til LSAC.
  • En note til internationale ansøgere: Udskrifter fra gymnasier og universiteter uden for USA eller Canada skal evalueres af en organisation som World Education Services eller Educational Credential evaluatorer. Vi vil også acceptere internationale udskrifter gennem Law School Admission Rådets Credential Assembly service.

Bemærk venligst, at ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk, og hvis bachelor uddannelse ikke blev modtaget i en skole, hvor engelsk er undervisningssproget, skal tage Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL). Resultaterne skal sendes direkte til Law School.

Koncentrationer

Koncentrationerne fremme og støtte øget faglige fokus inden for et område af interesse, men ikke resulterer i en certificering. De omfatter fundamentale krav, en menu af valgfag, en øvre division skriftligt krav, og en overgang til at praktisere kursus krav. Hver koncentration har en udpeget fakultet medlem som projektkoordinator til at rådgive studerende om valg af kurser.

CUA Law tilbyder koncentrationer inden for følgende fagområder:

Civil Retssager

En koncentration i borgerlige Retssager kombinerer en mulighed for at mestre juridisk doktrin med platformen til at erhverve færdigheder som korte udarbejdelse, direkte og krydsforhør af vidner, og mundtlige indlæg i både forsøg og appelinstans niveau.

Criminal Litigation

Den Criminal Litigation koncentration oplyser arbejdsgiverne, at den studerende besidder de kvalifikationer, erfaring og uddannelse er nødvendige for at straks begynde at arbejde i en retssal som anklager, forsvarer, eller retslig lov degnen. Ved koncentrationen kerne er den hands-on erfaring en studerende modtager i faktiske retssager.

familieret

Nationen har et stigende behov for dygtige advokater til, hvem der kan øve familieretten i en række forskellige indstillinger, herunder advokatfirmaer, juridiske tjenesteudbydere, og børneværn agenturer. Denne koncentration forbereder de studerende ved at tilbyde en bred vifte af specialiserede kurser og uddannelse.

Intellektuel ejendomsret

Teknologi er i konstant udvikling, og en grundig grundstødning i intellektuel ejendom vil hjælpe alle advokater. Denne IP koncentration tilbyder et varieret pensum, herunder klasser med fokus på patenter, ophavsrettigheder, varemærker, forretningshemmeligheder, international intellektuel ejendomsret, cyber jura, kunst jura, og underholdning lov.

Labor og beskæftigelse

Koncentrationen af ​​Labor og beskæftigelse vil hjælpe motiverede studerende at forfølge en karriere velbevandret i alle aspekter af dette fascinerende og dynamiske område af loven. Kursusaktiviteter er en blanding af obligatorisk og valgfag klasser, der dækker emner som køn, lov og politik; Immigration Law og politik; Labor Law Relations i den offentlige sektor; og juridiske rettigheder handicappede.

Værdipapirer forordning

Denne koncentration program er designet til at tilfredsstille interesser og give den professionelle forberedelse for de studerende, der finder fascination i at udforske, hvordan erhvervslivet skabe midler til at finansiere deres operationer.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Columbus School of Law shines as a hidden gem within legal education in Washington, D.C. It is an academy composed of collegial and compassionate students, a supportive and academically distinguis ... Læs mere

The Columbus School of Law shines as a hidden gem within legal education in Washington, D.C. It is an academy composed of collegial and compassionate students, a supportive and academically distinguished faculty, and an accomplished and well-connected alumni base that stands ready to help today’s students reach their goals. Minimer