Læs den officielle beskrivelse

En imødekommende, støttende, og kvalitet læringsmiljø

CUA Law har en blomstrende Deltidsansatte Evening Division JD Program. Designet omkring de behov, arbejder fagfolk søger at supplere deres nuværende karriere eller begynder en ny, mødes alle klasser fra 6:30 til 21:30, mandag til torsdag.

Aftenen divisionens mangfoldighed har studerende, der er fagfolk fra mange brancher og baggrunde. De holder forskellige grader såsom Ph.D s, MD s, Masters og Bachelors. Nogle har altid ønsket at arbejde hen imod en lov grad, mens andre fandt en lov grad ville hjælpe med at åbne nye karrieremuligheder for sig selv. Og i nogle tilfælde er de personer, der har fokuseret på at hæve en familie og har nu besluttet at arbejde på deres karriere.

Del-tid Evening Division JD Program tager fire år at gennemføre, og som har tid ledelseskvalifikationer er et plus. CUA Law har en støttende fakulteter og personale til at hjælpe eleverne med regulering af forvaltningen af ​​deres jura erfaring og deres fuldtidsjob. Studerende indskrevet i aften division er forpligtet til mindst 11 semester kredit timer og ikke mindre end 8 semester kredit timer. For at være berettiget til eksamen studerende i aften division skal udfylde 84 semester kredit timer.

Studerende, der er en del af Evening Division inviteres til at deltage i de forskellige Studenterorganisationer på CUA Law. Der er også en aften Law Students Association (ELSA), som blev grundlagt i 1993 for at repræsentere vores aften-division studerende og fremme deres fritidsaktiviteter, løse deres særlige faglige bekymringer, og forbedre deres juridiske uddannelse. ELSA arbejder for at fremme lige adgang til alle akademiske og fritidsaktiviteter til aften jurastuderende, samt sponsorerer faglige og sociale programmer.

Ansøgning Oversigt

Ansøgning om første år Entré

For at være berettiget til optagelse, skal ansøgeren have modtaget en bachelor-grad fra et universitet eller akkrediteret af en af ​​de regionale sammenslutninger og demonstreret tilfredsstillende præstation på Law School Admission Test (LSAT). Den foretrukne frist for ansøgere til både dag og aften divisioner er den 15. marts. Første års studerende begynder deres studier kun i efterårssemestret.

I de fleste tilfælde applikationer er færdig, når følgende er modtaget:

  • Ansøgningen med en $ 65 ikke refunderes ansøgningsgebyret (Ansøgningen gebyr for den aktuelle rekruttering cyklus er frafaldet);
  • Personlig erklæring;
  • En officiel rapport fra LSAC Credential Assembly Service (CAS) rapport med en afskrift analyse og LSAT score.
  • Mindst én, men højst to breve af anbefaling. Alle bogstaver skal indsendes direkte til LSAC.
  • En note til internationale ansøgere: Udskrifter fra gymnasier og universiteter uden for USA eller Canada skal evalueres af en organisation som World Education Services eller Educational Credential evaluatorer. Vi vil også acceptere internationale udskrifter gennem Law School Admission Rådets Credential Assembly service.

Bemærk venligst, at ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk, og hvis bachelor uddannelse ikke blev modtaget i en skole, hvor engelsk er undervisningssproget, skal tage Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL). Resultaterne skal sendes direkte til Law School.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra The Catholic University of America - Columbus School of Law »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date