JD koncentration business law hædersbevisninger

Generelt

Program beskrivelse

Studerende på Erhvervsret Honors Koncentration vil modtage undervisning og træning i de emneområder, der grundlæggende til den praksis transaktionsbeslutning advokater og / eller virksomhedernes litigators, foruden undervisning i specialiserede, beslægtede fagområder deres valg.

Professorerne Miriam Albert, J. Scott Colesanti, og Ronald J. Colombo tjener som fakultetet koncentration rådgivere for denne koncentration. Koncentration fakultet rådgivere kan ændre Koncentration krav i særlige tilfælde efter meddelelse til dekanen.

Vejledning fra en studerendes koncentration fakultet rådgiver er et vigtigt element i en vellykket gennemførelse af fusionen. En koncentration fakultet rådgiver skal godkende en studerendes indskrivning i Koncentration. Eleverne skal mødes med deres rådgiver, så snart de befinder sig interesseret i Koncentration, men under ingen omstændigheder senest deadline kurset valg for deres fjerde semester af undersøgelsen (eller femte semester af undersøgelsen for deltidsstuderende). En rådgiver kan tillade en studerende at tilmelde sig Koncentration på et senere tidspunkt, men først efter at bestemme, at den studerende realistisk kan opfylde kravene i forud for eksamen i Koncentration.

Når indskrevet i Koncentration, skal de studerende mødes med deres fakultet rådgiver mindst én gang pr semester, før denne semesters deadline kursus valg, for at planlægge deres valg af kurser og se deres fremskridt i opfyldelsen af ​​koncentrationen krav. En studerendes koncentration fakultet rådgiver skal også gennemgå og godkende kravet koncentrationen skriftligt.

Som pr selvforklarende Koncentration tilmeldingsblanket, er studerende i Koncentration forpligtet til at tage tre krævede centrale kurser, en kræver færdigheder kursus, og mindst tre kvalificerende valgfag. Studerende skal også udfylde et krav skriftligt til Koncentration ved at tage et kursus (1), som ville tilfredsstille enten Skrivning Krav 1 eller 2 i ethvert kursus, eller (2) via en Journal note eller Independent Study, på en virksomhed lov emne eller emner, som er godkendt af den studerendes koncentration fakultet rådgiver. Det er tilladt for at skrive anvendes til at opfylde dette krav være den samme skrift, der anvendes af den studerende til at tilfredsstille en anden Law School krav (såsom Writing Krav 1 eller 2).

Karriere i erhvervsret er blandt de mest udfordrende i advokatbranchen. Desuden få karriereveje er så svært og så konkurrencedygtige til succesfuldt ind. Derfor ville det være uklogt for de fleste studerende at målbevidst forfølge en karriere i erhvervsret. 2 Alle interesserede studerende skal, med alle midler, tage kurser inden for erhvervsret at fastslå interesse, udvikle færdigheder og skærpe ekspertise - men flertallet af de studerende skal også have i tankerne andre karrieremuligheder, og bør afslutte deres juridiske uddannelse at placere dem godt til sådanne muligheder. Tilmelding i Business Law Honors Koncentration ville ikke være helt i overensstemmelse med en sådan rådgivning.

Af denne grund er et minimum GPA på 3,3 kræves for at tilmelde dig i Business Law Honors Koncentration, og en studerende skal opgradere med en GPA på 3,3 for at blive certificeret som har fuldført koncentrationen. Det er sagt, en GPA på 3,3 eller større behov ikke opretholdes gennem en studerendes tid i koncentrationen; en studerende falder under dette minimum, vil ikke blive afskediget fra Koncentration, han eller hun vil simpelthen ikke tjene certificering for at fuldføre Koncentration medmindre han eller hun i sidste ende kandidater med en GPA på 3,3 eller derover.

Koncentrationen opretholder en Twen site, som bruges til kommunikation og programmering. Alle koncentration enrollees skal tilmelde sig sitet ( "Business Law Honors Concentration").

Senest opdateret Jul 2016

Om skolen

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the pr ... Læs mere

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the profession and society — making an impact of our own. Minimer