I-LLM LPC - Deltid

I-LLM LPC Deltidskursus understøtter dem, der har en lovgrad eller GDL, og ønsker at træne som advokat via vores understøttede online læringsmulighed.

 • Balancere dine studier med andre forpligtelser med vores 22-måneders online kursus (lejlighedsvis deltagelse kræves)
 • Skræddersy dit kursus til dine specialiserede områder af interesse gennem et bredt udvalg af valgfag
 • Kvalificere med en LPC og en Master's award (LLM) uden ekstra omkostninger

I henhold til vores seneste tilgængelige data sikrede 97% af vores fuldtids 2016/17 og fremskyndede 2017/17 LPC-studerende, der dimitterede i sommeren 2017, beskæftigelse, en uddannelseskontrakt eller yderligere studier inden for ni måneder efter at have gennemført deres kursus.

Kursus krav

For at være berettiget til at optage din plads på vores LPC skal du overholde kravene til at påbegynde en juridisk praksis kursus (LPC), der er udarbejdet af advokatreguleringsmyndigheden (SRA) - se nedenfor. Manglende overholdelse af disse adgangskrav betyder, at universitetet ikke har nogen mulighed for at aflyse dit sted på kurset.

Hvis du er en ikke-EØS-studerende, skal du også have visum for hele kursets løbetid - se Visa krav nedenfor.

Juridisk Universitet LPC udvælgelseskriterier
 • Faglig profil og præstation, generelt et minimum af en faktisk eller forudsagt anden klasse hæders lov grad eller GDL / CPE / MA Law *
 • En tilstrækkelig kommando for det engelske sprog til at afslutte kurset - se engelskspråklige krav nedenfor
 • Eventuelle særlige omstændigheder afsløret i din ansøgning
Akademiske eller andre referencer

* Dette krav er opfyldt af enten: A) Tildeling af en Kvalificerende Lovgrad. Din lovgrad skal opfylde visse akademiske standarder for at kvalificere sig. Dette skal omfatte at have gennemgået passende vurderinger i de syv fundamentale juridiske videnskaber - Offentlig ret, forpligtelser I (kontrakt), forpligtelser II (Tort), straffelov, jordret, egenkapital

Juridisk Universitet overholder fuldt ud loven om lige muligheder og aktivt tilskynder til mangfoldighed inden for advokatbranchen. Vores optagelsesproces fungerer retfærdigt og har til formål at sætte eleverne i stand til at udnytte deres talenter mest muligt. Du opfordres til at fortælle os om eventuelle særlige krav så hurtigt som muligt. Dette vil give os mulighed for at diskutere, hvordan vi kan overholde dine krav.

Du skal opfylde alle krav til støtteberettigelse inden kursusstart - hvis du ikke gør det, kan du forhindre dig i at deltage i kurset. Hvis du mener, at dette kan være et problem (for eksempel hvis du har resultater med sent evaluering), bedes du kontakte Admission så hurtigt som muligt på 0800 289997 (UK), 44 (0) 1483 216000 (international) eller e-mail admission @ law. ac.uk.

Fremtidige praktikanter

SRA har for nylig hørt om en række foreslåede ændringer af dens bestemmelser, herunder at fjerne kravet om, at studerende ansøger om indskrivning af studerende og godkendelse af deres akademiske uddannelsesniveau forud for starten af ​​LPC.

Hvis du har fået tilbudt en træningskontrakt, skal du sørge for, at advokatreguleringsmyndigheden (SRA) har kontrolleret din "karakter og egnethed" for at være en advokat.

Dette kan tage mindst seks måneder at fuldføre, hvis du har:

 • Forpligtet visse lovovertrædelser
 • Er blevet fundet skyldig i en akademisk lovovertrædelse
 • Havde alvorlige økonomiske problemer (såsom konkurs, individuelle frivillige arrangementer eller domstoleafgørelser)
 • Har været udsat for negative regulatoriske fund
 • Beviste enhver anden adfærd, som vi ikke ville forvente af en advokat (for eksempel adfærd, der var uærlig, voldelig eller diskriminerende)

Se SRA Suitability Test 2011 for mere information og udfyld ansøgningen om støtteberettigelse, hvis du har brug for at fortælle dem om eventuelle problemer.

Hvis du ikke har noget at fortælle SRA, kan du informere dem om det, når du og din arbejdsgiver fortæller dem, at din træning skal starte.

Hvis SRA's beslutning ikke bekræftes før LPC-startdatoen, kan du fortsætte med kurset, men gøre det på din egen økonomiske risiko. Hvis du er interesseret i et karakter- og egnethedsspørgsmål, skal du kontakte SRA på 0370 6062555 eller http://www.sra.org.uk/contact-us/

Akkreditering af forudgående læring

Hvis du tidligere har studeret en BVC eller BPTC, kan du være fritaget for visse elementer i LPC. For mere information, besøg SRAs websted og kontakt vores Admission-team på 0800 289997 (UK), 44 (0) 1483 216000 (international) eller e-mail admissions@law.ac.uk

Engelsk sprogkrav

Hvis du har afsluttet en grad uden for Det Forenede Kongerige, og du ikke kommer fra et flersproget engelsktalende land, bedes du give en bekræftet kopi af en af ​​de godkendte engelske sprogtest.

Beliggenhed

Online. Obligatorisk deltagelse krævet til induktion og ved et valg af London Bloomsbury, Birmingham og Manchester campus. Bedømmelse ved valg af: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 19 flere kurser fra The University of Law Postgraduate Programmes »

Senest opdateret November 10, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Mar 2020
Sep 2020
Duration
22 måneder
Deltid
Price
13,165 GBP
i hjemmet; international: £ 13.165
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Mar 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Mar 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date