Graduate Skatte Program

Generelt

Program beskrivelse

Om Graduate Tax Program

Et enestående, praksisorienteret skattelovsprogram.

Graduate Skatte Program ved University of California, Irvine School of Law tilbyder et innovativt pensum, der sætter eleverne i stand til både den doktrinære dybde og de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at udøve skattelov på højeste niveauer, i USA eller i udlandet.

Graduate Tax Program har til formål at producere kandidater, der er forberedt på karriere som skatteadvokater, dommere, skatteadministratorer og politik advokater, samt markant forbedre skattekvaliteten hos dem, der allerede er medlemmer af skatteprofessionen.

Ved udformningen af ​​sin innovative læseplan har programmets grundskattefaglig hørt skatteudøvere, statsadministratorer, skattepolitiske advokater og andre industrieksperter til at udvikle en verdensklasse uddannelseserfaring hos en af ​​de førende lovskoler i USA. I centrum af studieordningen er et obligatorisk praktisk skatkundskabskrav, som gennemføres gennem skat udenlandsskibe, skatteklinikker eller specialdesignede skatteklasser. Vores er det eneste program i USA, der gør praktiske skattefærdigheder en iboende, obligatorisk del af den akademiske læreplan.

Verdensberømte fakultet

Kernens fuldtidsstiftende skattefakultet for UCI Laws Graduate Tax Program består af verdensberømte højtstående eksperter på deres områder. Alle medlemmer af vores grundskattefakultet har praktisk skatteoplevelse og har fået betydelig erfaring med at undervise fuldtidsuddannelsen på andre kandidatskatteprogrammer rundt om i landet, inden de tiltrådte UCI-loven.

Herudover er vores skatteforelæsere alle ledende praktiserende i større advokatfirmaer, virksomheder og offentlige myndigheder. Grundskattefakultetet har været meget omhyggeligt med at rekruttere foredragsholdere, som aktivt vil bidrage til programmet, og hvem vil være reelt interesseret i deres elevernes faglige og faglige succes.

Forpligtelse til elevers succes

Grundskattefakultetet fik et bredt spillerum til at designe deres "drømme skatteprogram". Det betød at designe et nyt graduate skatteprogram fokuseret på studenters succes og praktisk skatteansøgning. Vores fakultet er forpligtet til at hjælpe vores studerende med at trives i klasseværelset og er dedikeret til at give dem mulighed for at nå deres uddannelsesmæssige og faglige mål.

Upåklageligt omdømme

Individuelt og kollektivt har fakultetet, personalet, eleverne, alumnerne og vennerne fra lovskolen lavet UCI Law et ekspertisecentrum og innovation i undervisning, stipendium og offentlig service. UCI Law havde den højeste nogensinde debutrangering i US News

Små klasse størrelser

Vores forhold mellem studerende og fakulteter er blandt de bedste i landet. Vi kombinerer det bedste af et lille, kollegialt og støttende miljø med en stor og stolt forskningsinstitution.

State-of-the-art faciliteter

Alle Graduate Tax Program klasser undervises i en ny state-of-the-art facilitet, der ligger i nærheden af ​​UCI School of Law bygning. Denne 75.000 kvadratmeter bygning omfatter ekspansive læringsfaciliteter, avanceret teknologi i topklasse, rigelige samarbejdsarbejdsområder, en 3.000 kvadratmeter balsal, udendørs plaza og kaffebar på selve ejendommen.

Ansøgning

Adgang til Graduate Skatte Program er meget selektiv. Programmet sigter mod at opretholde sin lille klassestørrelse for at sætte de studerende i stand til at engagere sig med fakultetet og udnytte de praktiske muligheder for skattefærdigheder fuldt ud. UCI-loven har en af ​​de mindste fuldtidsstudenter til fakultet for enhver lovskole i landet. Vi tilstræber også dette ideal på Graduate Tax Programmet.

Hvem skal anvende

Indenlandske ansøgere skal have gennemført en JD-grad i en amerikansk lovskole akkrediteret af ABA inden ansøgningen. Udenlandske kandidater er berettiget til at ansøge, hvis de er blevet tildelt deres hjemlandets lovgrad inden matriculation i programmet eller på anden måde har lov til at udøve lov i deres hjemland. Udenlandske ansøgere skal også demonstrere engelsk sprogfærdighed tilstrækkelig til at engagere sig i den strenge undersøgelse af amerikansk skattelovgivning.

Adgang standarder

Adgangskomiteen gennemgår omhyggeligt hver ansøgning, den modtager, og tager blandt andet hensyn til ansøgerens tidligere akademiske resultater, erfaring og engelskfærdighed (se "Engelsk kompetencekrav og undtagelser" nedenfor).

Den vigtigste faktor i admissionsudvalgets overvejelser er, om ansøgeren er i stand til at påvise en forpligtelse til en karriere i skattelovgivning eller skattepolitik. Ansøgere skal overbevisende demonstrere en forudgående interesse i skattelovgivningen (tidligere praktiske skatteerfaringer kan være nyttige, men er ikke nødvendige). Den personlige erklæring og anbefalingsbreve spiller en vigtig rolle i denne sammenhæng. Der kan også kræves et interview via Skype eller i person (hvis det er muligt).

Engelsk færdighedskrav og undtagelser

Studerende, der har opnået deres første lovgrad fra ikke-amerikanske skoler, skal demonstrere et højt niveau af engelsk færdighed i læsning, skrivning, tale og lytning. Ansøgere skal arrangere at tage en engelsk færdighedsprøve (enten TOEFL eller IELTS) inden 31. januar og skal have testresultaterne sendt direkte til UC Irvine School of Law. De krævede minimumscore er 100 iBT (TOEFL) eller 7,0 (IELTS). Ansøgere skal indsende officielle nuværende TOEFL- eller IELTS-scoringer som en integreret del af deres ansøgning.

Ansøgere, der er (i) hjemmehørende i Australien, Canada (undtagen Quebec), New Zealand, Irland, Det Forenede Kongerige eller USA (undtagen Puerto Rico) og (ii) som har gennemført et strenge fuldtidsprogram mindst tre (3) års efteruddannelse i et af disse lande, er ikke forpligtet til at indsende engelske testresultater.

Hvornår skal man anvende / optage afgørelser

Ansøgninger til Graduate Skatteprogrammet accepteres løbende. Som sådan træffes adgangsbeslutninger også på rullende basis. Adgangskomitéen begynder dog at overveje ansøgninger i september hvert år for optagelser til efterårssemester det følgende år. Ansøgere underrettes så hurtigt som praktisk muligt efter en afgørelse om deres ansøgning.

Indenlandske studerende eller udenlandske studerende, der er fastboende (green card holders) opfordres til at afslutte deres ansøgning senest den 1. april i det år, hvor de planlægger at starte deres studier. For ansøgninger afsluttet efter denne dato kan udvalget kun være i stand til at tilbyde adgang for det følgende studieår.

Udenlandske studerende opfordres til at afslutte deres ansøgning senest den 1. februar i det år, hvor de planlægger at starte deres studier, for at give rigelig tid til at arrangere studentervisum (hvis det er tilladt). For ansøgninger afsluttet efter denne dato kan udvalget kun være i stand til at tilbyde adgang for det følgende studieår.

Sådan ansøger / Ansøgning Checklist

Du kan til enhver tid ansøge om programmet på LSACs hjemmeside. Der er ingen gebyr for ansøgningen.

Adgangskomiteen vil ikke begynde at overveje din ansøgning, før ansøgningen er afsluttet. En komplet ansøgning skal opfylde alle krav anført nedenfor skal være opfyldt.

 • LSAC-registrering: Du skal registrere dig hos LSACs legitimationsmyndighed (CAS) på www.LSAC.org. LSAC CAS indsamler og validerer alle data, anbefalingsbrev og transkripsjoner på vegne af ansøgeren som en tjeneste til medlemsretskoler. Ved registrering vil du blive tildelt et nicifret kontonummer ved LSAC, der begynder med bogstavet L.
 • Anbefalingsbreve: Du skal bruge mindst to (2) anbefalingsbrev (indsendt direkte til LSAC for inkludering i din CAS-rapport). UC Irvine Law School vil tillade, at højst fire (4) anbefalingsbrev stilles til rådighed for os via din CAS-konto. Vær sikker på at udpege UC Irvine Law som modtager af disse breve gennem din LSAC-konto.
 • Transkripter: Anmod om officielle transkripter fra din lovskole (og eventuelle andre kandidatskoler, hvis det er relevant), der sendes direkte til LSAC og inkluderet i din CAS-konto (du finder instruktioner om, hvordan du gør det i din LSAC-ansøgning).
 • Engelsk færdighedsprøve: Du skal arrangere at tage en engelsk færdighedsprøve inden 31. januar i ansøgningsåret, og få testresultatene sendt direkte til UC Irvine School of Law.
 • Personlig erklæring: Som en del af din ansøgning skal du vedlægge en personlig erklæring, der afspejler din interesse i skattelov generelt, og i særdeleshed at studere skattelovgivning ved UC Irvine. En generisk personlig erklæring er næsten sikker på at resultere i afvisning af din ansøgning.
 • Tidligere skat erfaring: Forudgående erhvervserfaring i skattelovgivning er ikke påkrævet. Vi ønsker dog at forstå dit tidligere engagement med skattelovgivningen. Som en del af ansøgningen skal du (1) oplyse alle skatterelaterede kurser, du har taget i en akademisk stilling, samt dine karakterer i disse kurser, og (2) enhver skatterelateret erhvervserfaring (hvis nogen ).
 • Genoptagelse: Du bliver bedt om at uploade et nuværende CV som en del af din ansøgning.

Manglende overholdelse af et af ovenstående krav kan forsinke gennemgangen af ​​din ansøgning. Se venligst vores FAQ side for yderligere spørgsmål. Du kan også e-maile os med eventuelle ansøgningsrelaterede spørgsmål på GradTax@law.uci.edu.

* Bemærk at alle dine materialer, herunder transkripsioner og anbefalingsbrev, skal oversættes til engelsk. Mens alle officielle akademiske optegnelser skal udstedes på deres originalsprog, skal de, hvis de ikke er på engelsk, ledsages af engelske oversættelser. Hvis udstedende institution ikke tilbyder en engelsk oversættelse, er det ansøgerens ansvar at sørge for en engelsk oversættelse. Oversættelsen kan udføres af alle, så længe det er en bogstavelig oversættelse, og det behøver ikke at blive certificeret.

ansøge

Ansøgningen vil være tilgængelig 1. august 2018.

Pensum og graden krav

Akademiske krav

Påkrævede Credits - Generelt

Studerende skal optjene i alt mindst 24 studiepoeng, som følger:

 • 12 studiepoeng obligatorisk kursusarbejde (alt tilbydes i efterårssemesteret)
 • 12 studiepoints af valgfag, hvoraf mindst 4 skal opfylde kravet om praktisk skatteevne (PTS).

Obligatoriske kurser (Efterårssemester)

Det første semester af Graduate Skatteprogrammet består udelukkende af obligatoriske kurser og er beregnet til at opbygge fundamentale doktrinære og praktiske viden. De efterfølgende obligatoriske kurser er som følger:

 1. Corporate Taxation - 4 point
 2. International Skat - 4 point
 3. Partnerskabsskat - 3 point
 4. Skat praksis og procedure - 1 kredit (halv-semester kursus).

Studerende, der har afsluttet deres juristuddannelse uden for USA, skal også gennemføre et intensivt kort kursus Introduktion til USA's Skat. Dette kursus tilbydes i orienteringsugen før almindelige klasser starter.

Valgfagskursus og Praktisk Skattefærdighedskrav

Studerende skal afslutte mindst 12 kredit valgfag klasser tilbydes i forårssemesteret. Mindst 4 af de valgfrie kreditter skal udfyldes i praktiske skattefærdigheder (PTS) klasser. PTS-kravet kan udfyldes via et skatteafdeling, en skatteklinik eller klasser, som programdirektøren udpeger eller godkender for at opfylde PTS-kravet. Disse klasser indeholder en væsentlig komponent af praktiske skattefærdigheder, såsom udarbejdelse af transaktionsdokumenter eller simulering af transaktioner. Kvalificerende klasser er udpeget PTS i programkursuskataloget.

Vi opfordrer kraftigt eleverne til at ansøge om skattebeskatning eller skatteklinik og at gennemføre mere end 4 PTS-point. Skatteklinikker og eksterne skibe kan også afsluttes i løbet af sommeren efter det regulære akademiske år. I et sådant tilfælde vil den studerende dog aflæse i efteråret efter udførelsen af ​​eksternship eller klinik.

Skattepolitik Colloquium

Alle elever skal deltage i præsentationspræsentationen af ​​skattereglerne (normalt fem eller seks præsentationer), der tilbydes i forårssemesteret. Studerende kan også vælge at tage seminaret for kredit (dette vil kræve, at eleverne indsender skriftlige kommentarer), efter afslutningen af ​​valgfagskravet.

Andre krav

Bopælskrav, undersøgelsens varighed

Studerende skal færdiggøre Graduate Tax Programmet i et in-class format, mens de bor i bopæl på campus. Tid brugt i eksterne skibe betragtes som "i klasse" til sådanne formål. Fra tid til anden kan visse kurser udbydes i et onlineformat. Hvis online kurser tilbydes af Graduate Tax Program, kan eleverne tjene op til 4 point til deres grad krav i online kurser.

Studerende skal være i fuldtidsbolig på lovskolen i mindst to på hinanden følgende semestre. Afskedigelse fra den akademiske direktør, skal de studerende opfylde alle uddannelseskrav inden for tre akademiske år.

Mindste karakterer

For at blive tildelt Graduate Tax Program, skal alle studerende færdiggøre de krævede kursusarbejde med et kumulativt grade point average (GPA) på 2,7 (B -) eller højere.

Senest opdateret Okt 2018

Om skolen

UC Irvine School of Law opened its doors to students in August 2009, the first new public law school in California in more than 40 years. UCI Law seeks to create the ideal law school for the 21st cent ... Læs mere

UC Irvine School of Law opened its doors to students in August 2009, the first new public law school in California in more than 40 years. UCI Law seeks to create the ideal law school for the 21st century by doing the best job of training lawyers for the practice of law at the highest levels of the profession. Recruited from prestigious schools, the faculty ranked sixth in the country in scholarly impact in a recent study. The student body has admissions qualifications comparable to those of student bodies at top 20 law schools. The school’s innovative curriculum stresses hands-on learning, interdisciplinary study, and public service. Minimer