Studere i Finland - Find studiemuligheder i Finland

Studere i Finland

Om Finland
Beliggende i det nordlige Europa, hvor det er omgivet af Norge, Sverige, Estland og Rusland, det nordiske land Finland konsekvent rangerer som en af ​​de bedste steder at bo i forhold til livskvalitet, økonomiske muligheder og uddannelse. Finland pralede en per capita-indkomst på næsten $ 50.000 en af ​​de højeste i verden. Tyndt befolkede på grund af sin kolde klima og barske terræn, Finland er den ottende største europæiske land, hvad angår målinger af jord, med de fleste af sine fem millioner indbyggere, der bor i den sydlige del af landet, især Helsinki, Lahti og Tampere. Hurtige Fakta om Finland - Den gennemsnitlige temperatur om vinteren i det sydlige Finland holder sig under 32 grader Fahrenheit (0 Celsius), med sne tilbage på jorden fra november til april. Dog kan de finske somre få forfærdeligt varmt. Temperaturer på 90 grader Fahrenheit (32 Celsius) i midten af ​​juli er ikke usædvanligt.- Landmænd i det nordlige Finland fokus på dyrehold, mens sydlige landmænd understrege kornavl - I 2002 blev Finland 's valuta (mark) erstattet med euroen. - Finland har to officielle sprog: svenske og finske. 90 procent af Finlands 's befolkning taler finsk. Engelsk tales af 60 procent af finnerne, mens 20 procent taler tysk. Regering og retssystem Finland et parlamentarisk demokrati styret af en premierminister, statsoverhoved og en forfatning gennemført i 2000, Finland giver sine borgere til at stemme ved alle valg land som samt europæiske valg. Supreme lovgivende myndighed udøves af Finland 's etkammersystem Parlamentet består af 200 personer, der er givet magt til at ændre forfatningen, tilsidesætter vetoer fra Prime Minsiter og afskedige kabinettet. Finland 's retssystem er baseret på civilretten og delt mellem de administrative domstole og kriminelle / civile domstole.Finsk lovgivning er primært baseret på svensk lovgivning, men er også stærkt påvirket af romerretten. Appel (regionale) domstole og lokale domstole afgøre sager bragt til dommere i forskellige jurisdiktioner i hele Finland. En High Rigsretten også eksisterer der omhandler udelukkende med forbrydelser begået af højtstående indehavere af offentlige kontorer. Straf for at bryde love i Finland indebærer prøvetid, bøder og samfundstjeneste. Drabet, narkotikahandel og anden grov kriminalitet generelt garanterer ni år i fængsel. Finland giver livstidsdomme for overlagt mord, men generelt tildeler fangen prøvetid efter 10 til 15 år. Finland afskaffede dødsstraffen i 1971.
Undersøgelse i Finland
Optjening en juridisk embedseksamen i Finland Finland giver alle mulighed for at drive advokatvirksomhed, men kun enkeltpersoner opnår licens af den finske advokatsammenslutning kan lovligt bruge titlen "asianajaja " (bogstaveligt betyder "advokat ", "fortaler " eller " advokat "). Advokater, der betragtes "asianajaja " har gennemført en treårig Bachelor of Laws program ( "oikeusnotaari ") og en toårig Cand.jur ( "oikeustieteen maisteri "). Desuden skal advokater også opleve en fire års læretid med et advokatfirma eller privat advokat og bestå bar eksamen. Den højeste jurist studerende kan få i Finland er det "Oikeustieteen tohtori ", eller Doctor of Laws. Eleverne har brug for at tjene 60 point og afslutte en ph.d.-afhandling kaldes en "monografi ", der typisk er omkring 250 sider. Denne monografi skal også mundtligt forsvares foran et panel af udpegede juridiske professorer.Law grader kan kun fås fra en af ​​tre universiteter: University of Lapland, universitetet i Turku og Helsinki Universitet. Finske advokater lov til at praktisere selvstændigt, i aktieselskaber eller i partnerskaber. Desuden skal praktiserende advokater tilbringe 18 timer eller mere i en efteruddannelsesforløb hvert år for at opretholde deres licens. Undervisning og leveomkostninger Studerende, der ønsker at studere i et finsk lovgivning program vil være glade for at vide, at uddannelse er gratis og finansiering af leveomkostninger er i vid udstrækning tilvejebragt af statslige-baserede studerende fordele, der tilbydes gennem Undervisningsministeriet. World Economic Forum netop kåret Finland 's videregående uddannelsessystem som den bedste i verden på grund af sin vægt på forskning, videnskab og praktisk kursus grader. Månedlige leveomkostninger i Finland (dette inkluderer mad, bolig og rejse) er ca. 750 euro ($ 1000 USD).Studerende har behov for sygesikring, rådes til at tilslutte sig en studenterforening og få et studiekort fra Unionen, som ofte giver rabatter for skole-relaterede udgifter.
Universiteter i Finland

Universiteter i Finland

Fakta om Finland

Finland er skovrige og indeholder tusindvis af søer, utallige floder og store områder af marsken. Bortset fra en lille highland region i det ekstreme nordvestlige er landet en lavlandet mindre end 600 fod (180 m) over havets overflade. Finland er et af verdens 's rigeste nationer. Ifølge nogle foranstaltninger, Finland har det bedste uddannelsessystem i Europa og er for nylig blevet rangeret som en af ​​verdens 's mest fredelige og økonomisk konkurrencedygtig lande.

 

Hovedstad: Helsinki
Officielle sprog: finsk og svensk
Regeringen: Parlamentarisk republik
Befolkning: 5.421.827
Bruttonationalprodukt: 197 $.476.000.000.000
Valuta: Euro (€)
Tidszone: (UTC 2)