Executive LLM

Generelt

Program beskrivelse

Udforsk indlands og amerikansk fælles lov, inden du lærer at anvende den på en forretningsmæssig kontekst. Med ekspertisen fra to førende internationale institutioner (Northwestern Pritzker School of Law og IE Law School ), får deltagerne et omfattende kig på forretningspraksis.

Den administrerende LL.M. joint-degree program trækker på kendskabet til to øverste internationale lovskoler: Northwestern Pritzker School of Law og IE Law School . Denne LL.M. tager et indgående kig på den angloamerikanske fælleslov, der dækker sin internationale ansøgning og de grundlæggende ledelsesmæssige færdigheder i forbindelse med praksis for erhvervslivet.

Den administrerende LL.M. studieplan er udformet til at udfordre allerede anerkendte fagfolk til at sætte deres færdigheder til næste niveau. I programmet vil du udforske en række nøgleområder, der vil forbedre din overordnede forståelse af aktuelle juridiske udviklinger og specifikke sektorkompetencer samt et indgående overblik over dine kunders forretningspraksis.

Hurtige fakta

 • Format: Intensive on-campus perioder Online sessioner
 • Indtagelse: September
 • Campus: Online Madrid Chicago
 • Sprog: Engelsk
 • Længde: 9 måneder
 • Admissionsperiode: Rolling admissions proces

Den administrerende LL.M. er for ... Erfarne fagfolk med en stærk juridisk baggrund i et ikke-amerikansk retssystem. Dette program samler et bredt spektrum af højt kvalificerede individer med forskellige perspektiver og verdensudsigter.

Ønsker at ... Udvid deres netværk blandt en kohorte af ligesindede præstationer. For at komme videre i deres sektor bør deltagerne være rede til at udforske det angloamerikanske retssystem og dets tværnationale anvendelse.

At blive ... Uanset om du går videre i din nuværende rolle eller tager en ny udfordring, er der mange karrieremuligheder, herunder:

 • gyldige
 • In-house advokat
 • Advokat
 • Forretningsudvikling ledende medarbejder
 • Leder af virksomhedernes strategi og forskning
 • Juridisk rådgiver
 • Strategi, global m

Boligmulighed i Chicago

Studerende, der kan tage længere tid væk fra arbejde, og hvem gerne vil have mere tid i et traditionelt klasseværelse, vil måske overveje boligmulighederne i Chicago. Denne mulighed kombinerer første semester i det traditionelle Executive Program med hele forårssemesteret (januar - maj) i bopæl ved nordvest lov. Under denne mulighed kan deltagerne vælge mellem en lang række kurser, der tilbydes til boliger JD og LLM studerende ved Northwestern Law.

Et unikt deltidsprogram

Denne unikke Executive LLM er fleksibel for deltagere fra hele verden, så de kan fortsætte med deres faglige og personlige forpligtelser, mens de tjener deres LLM-grad og MBA-certifikat. Programmet kombinerer intensive on-campus perioder i Chicago og Madrid, hver cirka to uger lang, skiftevis med online kursusarbejde ved hjælp af vores state-of-the-art kursusplatform.

Første Periode: Sommer i Madrid (2,5 uger)

Executive LLM-programmet starter i september med en kort introduktion til fællesloven, og går derefter ind i emner, der er fundamentale for forretningsadvokaten.

Anden periode: Efterår i Madrid (2 uger)

Deltagerne vender tilbage til Madrid i efteråret for at fortsætte deres studier af mere avancerede områder af interesse for den internationale praktiserende læge og to yderligere områder af ledelse og forretningsadministration.

Tredje periode: Forår i Chicago (2,5 uger)

Programmet ender i Chicago, hvor deltagerne kommer sammen til den endelige campusperiode, der fører op til konvokationsceremonien i midten af maj.

Karriere

Executive LLM Programmet giver nutidens praktiserende advokat de nødvendige værktøjer til at komme videre til det næste niveau af professionel succes.

Programmet giver den enestående mulighed for at gøre forretningsmæssige forbindelser og venskaber med medstuderende og alumner på et tilsvarende fagligt niveau fra hele verden. Executive LLM studerende vil indgå i alumni foreningen af både IE og Northwestern institutioner. Under programmet interagerer deltagerne med topfakultetets medlemmer, der giver information om de seneste udviklinger inden for deres fagområder.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The future is looking for you. Anticipate the change in the legal sector and acquire a solid knowledge on legal concepts as the skills necessary to achieve success in the real world.

The future is looking for you. Anticipate the change in the legal sector and acquire a solid knowledge on legal concepts as the skills necessary to achieve success in the real world. Minimer
Madrid , Segovia + 1 Mere Mindre