Europæisk og International Business Law LL.M.

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Målet med dette program er at forme internationalt anerkendte juridiske eksperter, der er klar til at tage udfordringer på verdensplan og med tillid til at håndtere komplekse problemer i det internationale lovgivningsmiljø med høj tillidsniveau.

Dette er den første LL.M i europæisk og international forretningsret i Ungarn, og den tilbyder en dybdegående uddannelse, der dækker det komplekse juridiske miljø i europæiske og internationale økonomier.

Den europæiske og internationale erhvervsliv LL.M er designet til at forberede en international gruppe af jurister for de globale udfordringer i det 21. århundrede. Programmet kombinerer state-of-the-art viden og færdigheder med en international orientering. Det vil bidrage til at udvikle deltagernes analytiske såvel som interpersonelle færdigheder inden for områder som logisk ræsonnement, argumentation og tvistbilæggelse.

At integrere forskning og uddannelse på fakultetet i det europæiske videregående uddannelsesområde og fremme internationale uddannelsesmæssige og videnskabelige bånd er nøgleelementer i vores vision.

På et tidspunkt, hvor globalisering og europæisk integration er på dagsordenen, er en interkulturel tilgang til loven og dens anvendelse, dvs. sammenlignende juridiske studier, uundværlige for en god analyse af juridiske spørgsmål og afvikling af juridiske tvister.

Kursusbegrebet forbinder teori med real-world business. Læreplanen på højt plan giver en solid grundforbindelse i de institutionelle grunde af den europæiske økonomiske integration og en introduktion til international forretningslovgivning.

Styrke af programmet

Under ledelse af en bemærkelsesværdig gruppe instruktører, eksperter inden for deres respektive juridiske felter, det juridiske fakultet, giver ELTE den støtte og ressourcer, der er nødvendige for, at eleverne ikke blot udmærker sig i klasseværelset, men vigtigere i deres valgte karriereveje. Programmet tilbyder et omfattende omfang af kurser, så eleverne kan nyde flere tilgange til erhvervslivet.

Fleksibilitet er programmets andet kendetegn. Kurserne finder sted hver anden uge (fredag og lørdag), så fagfolk kan tilpasse deres skemaer til læseplanen.

Struktur

Arbejdsplanen for programmet er deltid: korrespondanceprogram. (Klasser afholdes hver anden fredag ​​og lørdag)

Semester I
 • De institutionelle fundamentale af den europæiske økonomiske
 • integration, det grundlæggende ved lovlig tilnærmelse, introduktion til international forretningslovgivning
 • Fri bevægelighed for varer og personer
 • Fri bevægelighed for tjenesteydelser og kapital
 • EU konkurrenceret
 • Retssager ved EF-Domstolen
 • Europæisk forbrugerbeskyttelseslov
 • Aktuelle udfordringer i EU-lovgivningen
Semester II
 • International og europæisk harmonisering af den generelle aftaleret, regulering af kontrakter om international salg af varer
 • International kommerciel voldgift, loven i multinationale virksomheder
 • International, europæisk og amerikansk beskyttelse af ophavsret og industriel ejendomsret
 • EU selskabsret
 • Privat international ret i forretningstransaktioner
 • Fusionsregler og praksis i EU, overvågning af statsstøtte i EU
 • Cape Town-konvention / Corporate Finance
 • Afhandling grad

Karrieremuligheder

Den europæiske og internationale erhvervsliv LL.M er designet til jurister, der allerede har en kandidatgrad i loven og gerne vil specialisere sig på områder som forbrugerbeskyttelse, socialpolitik, e-handel, international godstransport, værdipapirer, relaterede forbrydelser eller M

Studerende med succes fra programmet har ret til at bruge en LL.M. titel i henhold til loven om lov om ungdoms national tertiary uddannelse. (Lov nr. CCIV af 2011).

Job eksempler

Målet med programmet er at forme veluddannede juridiske eksperter fra juridiske praktikere inden for international forretningslovgivning, som er sikre på at håndtere komplekse problemer i et internationalt lovgivningsmiljø.

Adgangskrav

Adgangskrav

Ansøgere skal være i besiddelse af en juridisk grad på kandidatniveau, da dette er et andet kandidatuddannelse.

Sprogkrav
 • Et minimum af sprogkundskaber (mundtligt) (A1-C2): B2
 • Et minimum af sprogfærdighed (skriftlig) (A1-C2): B2

Yderligere kommentarer:

Det krævede niveau for engelsksproget viden er minimum B2 i henhold til den fælles europæiske referenceramme for sprog.

Dokumenter, der skal indsendes sammen med ansøgningen
 • Online ansøgningsskema
 • Kandidatgrad (En officiel engelsk version / oversættelse af juridisk eksamensbevis (Grad accepteret til optagelse: juridisk kandidatgrad eller en juridisk grad svarende til en juridisk kandidatgrad))
 • Motivationsbrev (på engelsk)
 • Sprogcertifikat (minimum B2-niveau engelsk sprogcertifikat)
Ansøgningsprocedure

Ansøgningen starter i online-applikationssystemet. Studerende skal registrere sig i systemet, udfylde online-ansøgningsskemaet, uploade de krævede dokumenter og følge instruktionerne under ansøgningsprocessen.

Der er ingen optagelseseksamen, beslutninger træffes på de medfølgende dokumenter.

Materialer sendt med post, elektronisk post eller fax betragtes ikke. Det juridiske fakultet returnerer ikke ansøgningsdokumenter eller leverer kopier heraf under ingen omstændigheder.

Afgørelserne træffes af Fakultetets optagelsesudvalg inden for en måned efter ansøgningsfristen.

Alle ansøgere underrettes skriftligt om resultatet af deres ansøgninger.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Eötvös Loránd University (ELTE) - in terms of student and staff number, quality of education and research, and its international relations - is a prestigious institution of public higher education in ... Læs mere

Eötvös Loránd University (ELTE) - in terms of student and staff number, quality of education and research, and its international relations - is a prestigious institution of public higher education in Hungary, operating continuously since its inception in 1635. As a top-ranked research university in Hungary, it is the most popular higher education institution among applicants as well as alma mater of five Nobel laureates and leading figures in technology, public policy, and culture in Hungary. Minimer
District V. , Szombathely , Budapest + 2 Mere Mindre