Europæisk mester i lov og økonomi (emle)

Generelt

10 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

europæisk mester i jura og økonomi (emle)

Dette europæiske program inden for lov og økonomi (EMLE) tilbyder den unikke mulighed for tværfaglige studier af lov og økonomi hos to eller endda tre europæiske og ikke-europæiske universiteter . Hvert partneruniversitet uddeler en kandidatgrad (LL.M./Ma./M.Sc. eller en fælles grad). Programmet giver de studerende med en avanceret forståelse af de økonomiske virkninger af divergerende love og forbereder de studerende til en professionel karriere, for eksempel i offentlige organisationer, i multinationale advokatfirmaer eller konsulentfirmaer. Kandidater er også godt forberedt til doktorgrad forskning i et ph.d.-program som Den Europæiske doktorgrad i jura og økonomi (Edle). Den EMLE er blevet anerkendt af Europa-Kommissionen som en Erasmus + Program for "ekstraordinær akademisk kvalitet". Erasmus + label tillader EMLE program til årligt at give et betydeligt antal stipendier (herunder flere fulde stipendier til studerende fra "partnerlande"). For jurastuderende, kendskab til de specifikke bestemmelser i deres hjemland er for snæver en base for rådgivning virksomheder, der er aktive i den internationale handel. Derudover har en fortrolighed med de økonomiske virkninger af retsregler bliver uundværlig for at forstå deres kunders forretningsmæssige behov. Tilsvarende vil økonomistuderende profitere af en præcis forståelse af de institutionelle retlige rammer for markedsøkonomi. For både jurister og økonomer, kendskab til den anden disciplin og internationale kontakter er afgørende for en succesrig fremtid karriere. Det EMLE programmet er den institutionelle svar på disse udfordringer.

EMLE Program Egenskaber

EMLE-programmet tilbyder følgende unikke kombination af funktioner: En virkelig tværfaglig tilgang: - Forelæsninger inden for både juridik og økonomi - Et program, der er åbent for kandidater for lov eller økonomiske fakulteter - Et stort fakultet bestående af førende akademikere og praktikere inden for juridik og økonomi En international læseplan, fakultet og studiekreds - Muligheden for at studere på tre forskellige universiteter ud af syv europæiske partnere og adskillige ikke-europæiske partneruniversiteter - Et netværk af højt kvalificerede studerende fra over 30 nationer Et lille studieorgan på hver partner universitet for at sikre en intensiv læringserfaring

Program Structure

Programmet dækker et akademisk år , for hvilke vellykkede studerende vil modtage 60 ECTS point . Kurserne starter i begyndelsen af ​​oktober og slutningen i juni. Det akademiske år er opdelt i tre vilkår . EMLE-programmets unikke internationale og tværfaglige karakter er sikret gennem et intensivt samarbejde mellem advokater og økonomer hos ikke mindre end otte europæiske universiteter og to ikke-europæiske partnere.

Studerende kan studere på op til tre forskellige universiteter, men kan ikke bruge alle udtryk på samme sted. I de to første semestre kan eleverne vælge mellem tre pædagogiske centre. Dette fører til en gennemsnitlig klassekvotient på op til 35 elever, givet maksimalt 105 optaget studerende i hele programmet. -

- I første semester tilbydes kurser på universiteterne Rotterdam, Hamborg og Haifa. Klasser starter normalt i den første uge af oktober; eksamen slutter i slutningen af ​​december.

- På andet sigt studerer studerende på universiteterne i Gent, Hamborg eller Rotterdam. Klasser starter normalt i den første uge af januar; eksamen slutter i slutningen af ​​marts.

- På tredje sigt er der flere undervisningscentre og en lavere gennemsnitlig klassestørrelse. Kurser tilbydes i Aix-en-Provence, Barcelona, ​​Rom, Hamburg, Mumbai, Warszawa og Wien. Klasser generelt starter i den første uge af april; eksamener færdig i slutningen af ​​juni.

Masterniveauet af programmet dokumenteres ved brug af en konstitutiv metode (økonomisk analyse) på et bestemt emne (lov) kombineret med, at denne økonomiske analyse er baseret på en løbende juridisk sammenligning.

Det første og andet udtryk omfatter indledende kurser samt kerne kurser om de vigtigste emner i den økonomiske analyse af loven, mens i tredje semester tager eleverne specialiserede kurser og skriver deres speciale.

Programmet består af tre slags kurser . For at gøre lovstuderende mere orienterede om grundlæggende økonomiske tankegang er nogle kurser mere økonomiske i orientering. Nogle kurser beskæftiger sig med komparativ lov for at internationalisere de studerendes juridiske baggrund. De fleste kurser beskæftiger sig direkte med den økonomiske analyse af de vigtigste grene af privat, offentlig, international og europæisk lov. Henvisningerne til loven i kurserne vil være af en komparativ art, på grund af den alt-europæiske karakter af programmet og den internationale sammensætning af publikum. Studerende vil blive konfronteret med eksempler på deres egne og andre retssystemer.

Til næste studentindtagelse 2018-2019 introducerer EMLE-programmet muligheden for specialisering i tre spor:

1) det offentlige og internationale spor

2) Innovation og Intellectual Property (IP) Track, og

3) Markeder, Korporationer & Regulatorer (MCR) Track.

Adgangskrav

Den EMLE er et postgraduate kursus. Vil blive foretrukket til ansøgere, der allerede har en første master grad. Minimumskravene til optagelse er en bachelorgrad , forudsat at denne grad fører til beskæftigelsesegnethed på det relevante arbejdsmarked. Ansøgere med en bachelorgrad behøver kun at bevise, at denne grad er en passende kvalifikationsniveau på arbejdsmarkedet i deres hjemland. Udover kandidater i jura eller økonomi, kan studerende med en første grad i Business Administration eller i andre sociale videnskaber gælder også, hvis læseplanen indeholder et betydeligt antal kurser i lovgivning og / eller økonomi. Ovenstående krav med hensyn til beskæftigelsesegnethed på arbejdsmarkedet også gælder.

Ansøgningsprocedure

Ansøgningsproceduren varierer afhængigt af, om en ansøger betragtes som en "program-Lande- elev" eller "Partner-Land-elev« i overensstemmelse med kriterierne i Den Europæiske Union. "Program-Country-Students" er dem, der enten har et pas i en EU-medlemsstat eller Det Tidligere Jugoslavien, Republikken Makedonien, Island, Liechtenstein, Norge, Schweiz, Tyrkiet eller - har udført deres hovedaktiviteter (studier, arbejde, etc.) i mere end i alt 12 måneder i løbet af de sidste fem år i et af de ovennævnte lande. Alle ansøgere, som er karakteriseret ved ingen af ​​de ovennævnte betingelser betragtes som 'Partner-Land-studerende. Bemærk, at elever med flere nationaliteter, der er statsborgere i et af de lande, der er opført i definitionen, samt et "partnerland", og som ikke har brugt 12 måneder i Europa, kan vælge, om de vil anvende som "Programme- Landstudenter "eller" Partner-Land-studerende ".

Varighed og pris

Pris € 5,500.- for »Program-Lande- studerende; € 9,500.- for 'Partner-Land-studerende.

Senest opdateret Jan 2018

Om skolen

As North Germany's largest research and educational institution and Germany's third-largest University, Universität Hamburg combines diverse study opportunities with excellent research. It provides a ... Læs mere

As North Germany's largest research and educational institution and Germany's third-largest University, Universität Hamburg combines diverse study opportunities with excellent research. It provides a broad disciplinary spectrum with numerous interdisciplinary opportunities and pursues cooperation with an extensive network of top regional, national and international institutions. Universität Hamburg is devoted to long-term scholarship and science and promotes sustainability research in all schools. Minimer
Hamborg , Wien , Gent , Aix-en-Provence , Mumbai , Haifa , Rom , Rotterdam , Warszawa , Barcelona + 9 Mere Mindre