Doktorgrad i juridiske videnskaber

Generelt

Program beskrivelse

Doktorgrad i juridiske videnskaber blev oprettet i 2007 for at fremme akademisk debat og konsolidering af et akademisk fællesskab i Colombia og Latinamerika. Hovedformålet med Doktorgrad er at styrke elevernes evner til at gennemføre streng forskning, skabe viden inden for de juridiske videnskaber og foreslå tilgange og innovative løsninger på nutidssamfundets problemer lokalt og globalt. I udviklingen af Pontificia Universidad Javeriana 's mission søger vi, at doktorandens forskning skaber indflydelse i landet og regionen, hvilket bidrager til opnåelsen af et retfærdigt, bæredygtigt, inklusiv, demokratisk, solidarisk og respektfuldt menneskeligt værdighedssamfund.

Generelle oplysninger

 • Grad tildelt: Doctor of Legal Sciences.
 • Modalitet: Personligt. Doktorgrad kræver en fuldtids dedikation.
 • SNIES: 53471
 • Estimeret varighed: Ti (10) Semester. Minimum 3 år og maksimum 5 år.
 • Kvalificeret registreringsafgørelse: Beslutning 22907 af 31. december 2014, gyldig til 31. december 2021.
 • Registreringsgebyr: $ 17.365.000 / Semester *
 • Type uddannelse: Postgraduate
 • Sted hvor den tilbydes: Bogotá DC

* Registreringsværdien svarer til prisen pr. Periode fastsat for år 2019.

Curriculum

Fase I

 • Indledende tilgang og endelig tilgang
  30 studiepoeng - 2 faglige semester

Fase II

 • Afgrænsning af arbejdshypotesen
  30 studiepoeng - 2 faglige semester

Fase III

 • Skrivning og præsentation af doktorsafhandlingen
  50 studiepoints - 2 til 6 akademiske semestre

Samlet antal studiepoeng: 110

Ansøger profil

Doktorgrad i juridisk videnskab er rettet mod fagfolk, der er interesserede i at styrke de nødvendige færdigheder til at udføre højt niveau juridisk og social forskning for at analysere samfundets problemer i den offentlige og private sektor. Dette program har en tværfaglig tilgang, derfor er det rettet mod advokater og fagfolk fra andre videnområder. Ansøgeren skal have:

 • Vocation for research.
 • Kritisk, reflekterende og kreativ kapacitet.
 • Færdigheder til at interagere i forskellige miljøer og acceptere konstruktiv kritik.
 • Professionelle mål, der er formuleret med programmet.

ph.d.-profil

Doktoren i juridisk videnskab har en solid integrering som juridisk og social forsker, som giver ham mulighed for at lede og udvikle projekter til opbygning af juridisk viden under hensyntagen til etiske standarder og engagement i samfundet. Doktorgradskandidaten er i stand til at formulere innovative løsninger på samfundets kritiske problemer i den lokale og globale sammenhæng på grund af de færdigheder, der erhverves til at udføre streng forskning baseret på forskellige metoder og tilgange.

Hvad gør vores kandidater?

Vores kandidater er villige til at konsolidere en akademisk eller professionel karriere på universiteter, forskningscentre, offentlige eller private organisationer, ikke-statslige organisationer og internationale agenturer eller institutioner, der kræver analytiske og forskningsmæssige færdigheder.

Vores forskelle

 • Global Focus
  Vi søger, at eleverne udvikler færdigheder til at undersøge og producere viden i sammenhæng med en stærkt sammenkoblet og globaliseret verden.
 • Personlig pædagogik
  Vi giver eleverne mulighed for at udforske deres specifikke forskningsspørgsmål og dykke ind i studiet af de mest effektive metoder til at løse dem. Vores kohorter er på højst fem studerende.
 • tværfaglighed
  Vi foreslår at integrere begreber og metoder fra forskellige discipliner for at opnå en mere kompleks tilgang til det juridiske fænomen.
 • Højkvalitetslærere
 • Det juridiske fakultet består af professorer, der udfører doktrinær og dogmatisk forskning, samt professorer, som bruger værktøjer fra andre discipliner, og som omfatter kvalitative og kvantitative forskningsmetoder. Teamet af professorer afspejler vores engagement i studiet af lov fra forskellige tilgange.
 • Samfundet af Pontificia Universidad Javeriana
  64 afdelinger og 14 institutter.
 • De globale netværk af Pontificia Universidad Javeriana
  Universitetet tilhører netværket af mere end 180 universiteter, der er betroet Jesu Samfund, hvilket letter studentermobilitetsaftaler med andre universiteter over hele verden.
 • Dobbeltgrad aftale med doktorgraden i loven og Global Governance af University of Salamanca.

indlæggelser

Adgangsprocessen ved universitetet er baseret på tre grupper af kriterier: Attitude, Færdigheder og / eller Viden. Hvoraf hver kandidat vil blive evalueret gennem de aktiviteter, der er etableret af programmet, såsom: interview, specifikke tests, blandt andre (afhænger af hvert program). Ansøgeren indleder registreringsprocessen til programmet via registreringsformularen.

I den følgende tabel vil du se den specifikke værdi for hver kriteriumgruppe og dens specifikke aktiviteter:

112503_Admision01.png

* I den aktivitet der henvises til eksamen kan du vælge en af de relaterede eksamener.

Hver af kriterierne Attitude, Skill og Knowledge vil have specifikke aktiviteter, der skal evalueres, og disse aktiviteter vil igen have en bestemt værdi. Husk at en aktivitet kan forekomme gentaget i forskellige kriterier, men det betyder ikke, at du skal gentage det for hver af dem. I videns kriteriet kan du finde flere eksamener, som du kan vælge til din optagelsesproces.

Senest opdateret Apr. 2019

Om skolen

Founded by the Society of Jesus in 1623, it is a Catholic university, recognized by the Colombian government, which aims to serve the human community, especially Colombia, seeking to establish a more ... Læs mere

Founded by the Society of Jesus in 1623, it is a Catholic university, recognized by the Colombian government, which aims to serve the human community, especially Colombia, seeking to establish a more civilized, more educated and juster society, inspired by Gospel values. Minimer
Bogotá , Bogotá + 1 Mere Mindre