Doktor i juridisk videnskab (SJD)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Graden af ​​jurist i juridisk videnskab (SJD) er den højeste post-graduate law grad tilbydes af Dedman School of Law. SJD er primært en forsknings- og skrivegrad (i modsætning til en kursusorienteret grad som LL.M.-graden), hvor SJD-kandidaten udfører omfattende juridisk forskning på postgraduate niveau med henblik på at indsende en acceptabel doktorsafhandling af publicerbar kvalitet inden for en femårig periode. Dette program er beregnet til højt kvalificerede kandidater, der søger en juridisk akademisk karriere eller et højt niveau, politisk orienteret statslig eller mellemstatslig stilling.

21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpgfoto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law


Inden for en femårsperiode fra den første matrikulering som en SJD kandidat skal SJD kandidaten opfylde følgende krav:

 1. Afslutning af den toårige prøvetid som beskrevet ovenfor.
 2. Indlevering af en doktorsafhandling på mindst 80.000 ord, men ikke mere end 100.000 ord (herunder fodnoter, undtagen Bibliografi, Forside, Indholdsfortegnelse og bilag eller bilag) på et sammenhængende, analytisk og fokuseret tema af væsentlig juridisk karakter ; eller indsendelse af en tilsvarende ph.d.-afhandling i form af en række indbyrdes forbundne artikler / kapitler om et mere generelt emne, men som kollektivt omfatter en topisk sammenhængende mængde.
 3. Afhandlingen skal udgøre det originale arbejdsprodukt fra SJD-kandidaten.
 4. Afhandlingen skal repræsentere og vise bevis for et betydeligt forskningsarbejde på forskningsniveau.
 5. Afhandlingen skal indeholde betydelige juridiske analyser på et ph.d.-fag.
 6. Afhandlingen skal være af publicerbar kvalitet i henhold til acceptable amerikanske lovgivningsnormer.
 7. Afhandlingen skal yde et væsentligt bidrag til fremme af forståelsen af ​​det relevante forskningsemne.
 8. Det er efter skøn fra en SJD-kandidatets Overvågningsudvalg at kræve en viva voce (dvs. mundtlig eksamen), hvor SJD-kandidaten vil blive bedt om at "forsvare" mundtlig sin afhandling i nærværelse af medlemmerne af Overvågningsudvalget .
 9. Afhandlingen skal godkendes af hvert medlem af Tilsynsudvalget.

Tilkendelse af SJD kræver godkendelser fra Udvalget for Graduate Juridiske Studier, Law Faculty og University. Sådanne afgørelser kan ikke appelleres, medmindre andet er angivet nedenfor. Hvis SJD-kandidatens doktorsafhandling ikke er godkendt, giver Graduate-udvalget SJD-kandidaten en redegørelse for årsagerne til, at den blev afvist. og SJD-kandidaten får derefter en yderligere tolvmåneders periode, inden for hvilken man bestræber sig på at tilfredsstille sådanne kommentarer og til at indsende en revideret afhandling. Hvis SJD-kandidaten ikke inden for tolvmånedersperioden opfylder alle doktorandkrav, trækkes personen tilbage fra SJD-programmet.

21436_HSJ_82242.jpgfoto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law


Primær Supervisor. Ansøgeren skal erhverve som en primær vejleder, der er fakultetmedlem i SMU Dedman School of Law . Den primære tilsynsførende skal have særlig ekspertise inden for SJD-kandidatens generelle område for ph.d.-forskning.

Erklæring om afhandlingens formål. Ansøgeren skal med bistand fra den primære tilsynsførende indsende et dokument på højst 2.000 - 3.000 ord, der forklarer det forskningsemne, som ansøgeren vil foretage med henblik på at forberede afhandlingen.

Adgang til SJD-programmet

En ansøger, der først indrømmes optagelse i SJD-programmet, er optaget i en prøvetilstand. SJD kandidaten skal demonstrere fremskridt hen imod færdiggørelse af kravene til graden at fortsætte som en SJD kandidat. SJD kandidaten er matriculated fra den første dag i det første semester, hvor SJD kandidat begynder SJD programmet.

21435_22519D_079_HR_RT1.jpgfoto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

SJD-grad

Inden for en femårsperiode fra den første matrikulering som en SJD kandidat skal SJD kandidaten opfylde følgende krav:

 • Afslutning af den toårige prøvetid som beskrevet ovenfor.
 • Indlevering af en doktorsafhandling på mindst 80.000 ord, men ikke mere end 100.000 ord (herunder fodnoter, undtagen Bibliografi, Forside, Indholdsfortegnelse og bilag eller bilag) på et sammenhængende, analytisk og fokuseret tema af væsentlig juridisk karakter ; eller indsendelse af en tilsvarende ph.d.-afhandling i form af en række indbyrdes forbundne artikler / kapitler om et mere generelt emne, men som kollektivt omfatter en topisk sammenhængende mængde.
 • Afhandlingen skal udgøre det originale arbejdsprodukt fra SJD-kandidaten.
 • Afhandlingen skal repræsentere og vise bevis for et betydeligt forskningsarbejde på forskningsniveau.
 • Afhandlingen skal indeholde betydelige juridiske analyser på et ph.d.-fag.
 • Afhandlingen skal være af publicerbar kvalitet i henhold til acceptable amerikanske lovgivningsnormer.
 • Afhandlingen skal yde et væsentligt bidrag til fremme af forståelsen af ​​det relevante forskningsemne.
 • Det er efter skøn fra en SJD-kandidatets Overvågningsudvalg at kræve en viva voce (dvs. mundtlig eksamen), hvor SJD-kandidaten vil blive bedt om at "forsvare" mundtlig sin afhandling i nærværelse af medlemmerne af Overvågningsudvalget .
 • Afhandlingen skal godkendes af hvert medlem af Tilsynsudvalget.
 • Tilkendelse af SJD kræver godkendelser fra Udvalget for Graduate Juridiske Studier, Law Faculty og University. Sådanne afgørelser kan ikke appelleres, medmindre andet er angivet nedenfor. Hvis SJD-kandidatens doktorsafhandling ikke er godkendt, giver Graduate-udvalget SJD-kandidaten en redegørelse for årsagerne til, at den blev afvist. og SJD-kandidaten får derefter en yderligere tolvmåneders periode, inden for hvilken man bestræber sig på at tilfredsstille sådanne kommentarer og til at indsende en revideret afhandling. Hvis SJD-kandidaten ikke inden for tolvmånedersperioden opfylder alle doktorandkrav, trækkes personen tilbage fra SJD-programmet.

Den JD er den grundlæggende lov grad for amerikanske lov studerende . Af den grund overvejer SMU Dedman School of Law normalt ikke den grad, der passer til internationale studerende, der allerede har grundlæggende jurister i deres hjemland. Men i et begrænset antal tilfælde har internationale studerende, der har gradueret med forskel i LL.M. program for SMU lov og som kan demonstrere legitime graduate studie mål for at fremme deres karriere i deres hjemlande kan overvejes for optagelse til JD programmet. Disse studerende er ikke forpligtet til at tage Law School Admissions Test (LSAT). Optagelse under sådanne betingelser indebærer normalt en yderligere undersøgelse af 72-87 kredit timer. Avanceret kredit, hvis nogen, er baseret på den studerendes udenlandske lov studie, ikke på LL.M. kredit. For mere information om dette program, email bheine@smu.edu .

Om

Grundlagt i 1925, er SMU Dedman School of Law en toprangeret tier-en privatretskole beliggende i Dallas, Texas, og ligger i et kvarter med træer, kun få minutter fra byens centrum. Etableret i 1949 har lovskolens kandidatuddannelsesprogrammer spillet en vigtig rolle i uddannelse af nogle af de førende ledere rundt om i verden. Vi er stolte af vores globale alumni netværk - mere end 2.000 kandidater fra 80 lande, der har fremtrædende stillinger i regeringen, retspraksis, erhvervslivet, retsvæsenet og juridisk uddannelse verden over. Lær mere om SMU Dedman School of Law

SMU Dedman Alumni Networkfoto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Ekstraordinære Graduate Degree Programmer

SMU Dedman School of Law tilbyder kandidatuddannelser for både amerikanske og udenlandskuddannede advokater. LL.M. og SJD-programmer forbedrer karriere i den private praksis i lov, undervisning og offentlig service ved at undervise analyse og problemløsning færdigheder til at opfylde de komplekse krav i vores verden. Programmerne øger elevens forståelse af juridiske teorier og politikker, udvider elevens retlige horisonter og fremmer udviklingen af ​​juridiske forsknings- og skrivefærdigheder.

Studerende i livlig Dallas, Texas

SMU Dedman Law giver internationale studerende mulighed for at blive en del af et levende, forskelligartet, videnskabeligt samfund med fordelen af ​​at studere i Dallas - ikke kun et internationalt forretningscenter, men et dynamisk kulturcenter midt imellem øst og vestkyst i United Stater i en region kendt for sit milde, solrige klima. Dallas er den niende største by og Dallas / Ft. Værd atroplex udgør det fjerde største storbyområde i USA. Det er en sofistikeret by med et blomstrende arbejdsmarked, høj livskvalitet og relativt lave leveomkostninger. Det er et godt sted at bo og studere!

Globalt anerkendt fakultet

Fakultetet omfatter forskere og innovatører inden for en række områder, herunder forfatningsret, selskabsret, strafferet, miljølovgivning, sundhedslovgivning, intellektuel ejendomsret, national sikkerhedslovgivning, olie- og gaslovgivning, lov om offentlig interesse og skattelovgivning. Disse forskere inddrager regelmæssigt verden ved at optræde før kongreskomiteer, der arbejder med statslige og føderale reguleringsorganer og argumenterer for statslige og føderale domstole, arbejder sammen med virksomhedsledere og nonprofits og regelmæssigt optræder i medierne for at oversætte deres forskning eller tilbyde kommentarer til vigtige historier dagens. Studerende lov ved SMU giver eleverne adgang til en ekstraordinær fakultet engageret i rettidig og banebrydende forskning ofte informeret af mange års erfaring.

21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpgfoto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Læringserfaring

Udover vores forskellige læseplaner inviteres eleverne til at udnytte de mange aktiviteter uden for klasseværelset. På SMU Dedman Law vil din lærerfaring blive beriget gennem året rundt internationale konferencer og foredrag, der bringer fremtrædende internationale figurer til campus for at diskutere aktuelle globale juridiske spørgsmål. International LL.M. studerende tager klasser med amerikanske JD-studerende og deltager i vores domstolsprogram - et program, der introduceres under orientering, hvor eleverne forbinder i små grupper med kollegekammerater, fakultet, elevledere, karriereådgivere og alumner for en fællesskabserfaring hele tiden på SMU Dedman School of Law . Et fakultet medlem vil fungere som din personlige akademiske rådgiver. Øvelse af advokater fra Dallas Bar Association International Law sektionen fungerer også som mentorer for vores studerende.

Internationalt fremtrædende alumni

Internationale kandidater fra SMU Dedman School of Law har påvirket hele verden. Vores internationale alumni netværk omfatter mere end 2000 kandidater i mere end 80 lande. Disse fagfolk kan findes på det højeste niveau af regering, juridisk praksis og forretning. SMUs internationale alumner repræsenterer et bredt spektrum af retssystemer, herunder dem fra Mellem- og Sydamerika, Mexico, Canada, Europa, Afrika, Indien, Sydøstasien, Kina, Mellemøsten og Stillehavsområdet. Vi stræber efter global geografisk mangfoldighed i vores studerende tilmeldinger og giver en høj grad af individuel opmærksomhed og støtte til hver international studerende.

 • Sobchok Sukharomna '81 Præsident for højesteret, Thailand
 • Dr. Shen Shiaoming '81 International Legal Consultant for Mackenzie & Albritton LLP
 • Den ærede SM Krishna '59 minister for eksterne anliggender for Indien (2009-2012)
 • Siriporn Chaiyasuta '85 generaladvokat, Chevron Europe, Eurasia og Mellemøsten Exploration & Production Limited
 • Moath Alhussain '11 Assoc. Counsel, Saudi Basic Industries Corporation
 • Antonio M. Garza '83 Tidligere amerikansk ambassadør i Mexico
 • Dr. Helmut Sohmen '66 Formand og præsident for BW Group
 • Dr. Hassan Okour '07 Tidligere dekan ved Qatar Law School
 • Jinsung Lee '88 Justice, Koreas forfatningsdomstol
 • Yukio Horigome '71 retfærdighed for Japans højesteret
 • Hans Heppe'97 International Partner, Locke Lord LLP Æres tyske konsul

Studieliv

Lovenskolen ligger på det nordvestlige hjørne af SMUs hovedcampus - med klasseværelsesbygningerne, administrationsbygningen og lovbiblioteket, der danner det såkaldte "Law Quad". Denne ideelle beliggenhed giver nem adgang til mange af SMUs vidunderlige studielessourcer, herunder spisningstjenester, et premier fitnesscenter og sundhedsvæsen.

21430_28439363.jpgfoto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Establi ... Læs mere

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Established in 1949, the law school's graduate degree law programs have played an important role in training some of the foremost leaders around the world. Minimer