LAWSTUDIES.DK

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Studerende, der tjener et eksamensbevis, er velforberedte til at indgå i en professionel karriere. Nuværende fagfolk kan også vælge diplom programmer til at fremme deres viden inden for et bestemt område og åbne døre for nye karrieremuligheder.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

2 Resultater i Juraforskning, Det Forenede Kongerige, Fjernundervisning Filter

Online Graduate Diploma I Juridisk (I-GDL) - Heltid

University of Law GDL Courses
Online Fuldtid 9 - 12 måneder Januar 2020 Det Forenede Kongerige UK Online

ULaws unikt GDL spredes arbejdsbyrden for en bedre tilgang. Vores modulære GDL giver eleverne mulighed for at fordybe sig fuldt ud i loven på kort tid.

Online Graduate Diploma I Juridisk (i-GDL) - Deltid

University of Law GDL Courses
Online Deltid 21 måneder Januar 2020 Det Forenede Kongerige UK Online

Gå videre med sagen med vores unikke modulære Online Graduate Diploma in Law (i-GDL) - Deltidskursus over 21 måneder. University of Laws (ULaw) unikke GDL spreder arbejdsbyrden for en bedre tempo. Vores modulære GDL gør det muligt for studerende at fordybe sig fuldt i loven på kort tid.