Filter
Diploma
Det Forenede Kongerige Studietype: Fjernundervisning Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Studerende, der tjener et eksamensbevis, er velforberedte til at indgå i en professionel karriere. Nuværende fagfolk kan også vælge diplom programmer til at fremme deres viden inden for et bestemt område og åbne døre for nye karrieremuligheder.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

2 Resultater i Juraforskning, Det Forenede Kongerige, Fjernundervisning

University of Law GDL Courses

ULaws unikt GDL spredes arbejdsbyrden for en bedre tilgang. Vores modulære GDL giver eleverne mulighed for at fordybe sig fuldt ud i loven på kort tid. ... [+]

Online Graduate Diploma I Juridisk (I-GDL) - Heltid

Få fat i sagen med vores unikke modulære Online Graduate Diploma i lov (i-GDL) - Heltid. *

ULaws unikt GDL spredes arbejdsbyrden for en bedre pacemetode.

Vores modulære GDL gør det muligt for eleverne at fordybe sig fuldt ud i loven på kort tid.

Her er blot nogle af grundene til, at vores GDL er bedst placeret til at hjælpe dig med at forberede din fremtidige juridiske karriere:

Et bedre paced programVores bedre pacede GDL gør det muligt at lære store mængder lov på meget kort tid.Immersiv læring uden overdreven afslutning af selvfølgelig vurderingerI modsætning til lineære GDL-programmer, hvor alle emner kører sammen på samme tid, er vores unikke kursusstruktur meget lig med din første grad og spredt over to semestre, hvilket betyder at du faktisk kan "banke" nogle eksamener i første semester og derfor fjerne enhver overdreven selvfølgelig vurderingsbyrde.Undervisning af kvalificerede advokaterDu får undervisning af kvalificerede advokater med omfattende praksiserfaring.... [-]
Det Forenede Kongerige UK Online
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
9 - 12 måneder
Online
Læs mere på dansk
University of Law GDL Courses

Gå videre med sagen med vores unikke modulære Online Graduate Diploma in Law (i-GDL) - Deltidskursus over 21 måneder. University of Laws (ULaw) unikke GDL spreder arbejds ... [+]

Online Graduate Diploma I Juridisk (i-GDL) - Deltid

Kom på sagen med vores unikke modulære Online Graduate Diploma in Law (i-GDL) - Deltidskursus i løbet af 21 måneder.

ULaws unikt GDL spredes arbejdsbyrden for en bedre pacemetode.

Vores modulære GDL gør det muligt for eleverne at fordybe sig fuldt ud i loven på kort tid.

Her er blot nogle af grundene til, at vores GDL er bedst placeret til at hjælpe dig med at forberede din fremtidige juridiske karriere:

Et bedre paced programVores bedre pacede GDL gør det muligt at lære store mængder lov på meget kort tid.Immersiv læring uden overdreven afslutning af selvfølgelig vurderingerI modsætning til lineære GDL-programmer, hvor alle emner kører sammen på samme tid, er vores unikke kursusstruktur meget lig med din første grad og spredt over to semestre, hvilket betyder at du faktisk kan "banke" nogle eksamener i første semester og derfor fjerne enhver overdreven selvfølgelig vurderingsbyrde.Undervisning af kvalificerede advokaterDu får undervisning af kvalificerede advokater med omfattende praksiserfaring.Kursus kravStuderende skal have en 2: 2 eller derover fra en bachelorgrad i enhver disciplin.Modne ikke-kandidater eller udenlandske kandidater søger at blive fremtidige advokat bør ansøge om et eksamensbevis fra Bar Stand Board (BSB). Dem, der ønsker at blive en fremtidig advokat, skal sende deres kvalifikationer til Admissions teamet, som kan vurdere, om du er berettiget til kurset eller ej.Internationale studerende: Et engelsk sprogniveau svarende til IELTS 6.5 med et minimum på 6,0 i hver komponent.Vi tilbyder også et engelskspræget kursus til studerende, der har brug for at forbedre deres engelske færdigheder for at... [-]
Det Forenede Kongerige UK Online
Januar 2020
Engelsk
Deltid
21 måneder
Online
Læs mere på dansk