LAWSTUDIES.DK

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Studerende, der tjener et eksamensbevis, er velforberedte til at indgå i en professionel karriere. Nuværende fagfolk kan også vælge diplom programmer til at fremme deres viden inden for et bestemt område og åbne døre for nye karrieremuligheder.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

2 Resultater i Juraforskning, Fjernundervisning Filter

Online Graduate Diploma I Juridisk (I-GDL) - Heltid

University of Law GDL Courses
Online Fuldtid 9 - 12 måneder Januar 2020 Det Forenede Kongerige UK Online

ULaws unikt GDL spredes arbejdsbyrden for en bedre tilgang. Vores modulære GDL giver eleverne mulighed for at fordybe sig fuldt ud i loven på kort tid.

Online Graduate Diploma I Juridisk (i-GDL) - Deltid

University of Law GDL Courses
Online Deltid 21 måneder Januar 2020 Det Forenede Kongerige UK Online

Gå videre med sagen med vores unikke modulære Online Graduate Diploma in Law (i-GDL) - Deltidskursus over 21 måneder. University of Laws (ULaw) unikke GDL spreder arbejdsbyrden for en bedre tempo. Vores modulære GDL gør det muligt for studerende at fordybe sig fuldt i loven på kort tid.