LAWSTUDIES

Kurser: International lov Europa

Juridiske kurser er beregnet til at blive taget af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter reguleringsteori, handelsret og intellektuel ejendomsret.

Et kursus i International Law er en beskeden tid engagement med væsentlig payoff. Den specialiserede viden opnået gennem et kursus i international ret kan øge karrieremuligheder især på områderne sædvanlige love standarder for international adfærd og internationale aftaler og traktater.

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

Executive kurser i International lov Europa. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i International lov, Europa Filter

Menneskerettigheder og international strafferet: Et introduktionskursus - University of Padova

FutureLearn
Cursus
<
Deltid
<
4 uger
Engelsk
Online

University of Padova er et af Europas ældste og mest prestigefyldte læringssæder; det sigter mod at give sine studerende både faglig uddannelse og en solid kulturel baggrund. ...

Læs mere