close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i International lov

Et kursus i International Law giver de studerende med specialviden af rammerne for stabile internationale forbindelser. Lige fra Diplomer til certifikater til kurser, nogle International Law kurser kræver et større tidsforbrug end andre. Hvad er fordelene ved et kursus i folkeretten? Et kursus i International Law repræsenterer en beskeden tid engagement med væsentlig payoff. Den specialiser… Læs mere

Et kursus i International Law giver de studerende med specialviden af rammerne for stabile internationale forbindelser. Lige fra Diplomer til certifikater til kurser, nogle International Law kurser kræver et større tidsforbrug end andre.

Hvad er fordelene ved et kursus i folkeretten?

Et kursus i International Law repræsenterer en beskeden tid engagement med væsentlig payoff. Den specialiserede viden opnået gennem et kursus i international lov kan forbedre karrieremuligheder især på områderne sædvanlige love standarder for international adfærd og internationale aftaler og traktater.

Hvilken karriere med et kursus i folkeretten?

Et kursus i International Law forbereder personer til at arbejde for FN, Den Internationale Straffedomstol, Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, og EU-og FN-sponsorerede organisationer.

Hvor meget koster det at tage et kursus i folkeretten?

Omkostningerne ved at tage et kursus i international lov kan variere afhængigt af antallet af uger eller kursus timer, beliggenhed, specialisering og universitet. Finansiering bistand kan være til rådighed for ansøgerne på en need-baserede eller meritbaseret skala. Universiteterne vil give mere specifikke oplysninger på anmodning, som der kan søges nemt fra denne hjemmeside.

Hvad er kravene til et kursus i folkeretten?

Forudsætninger for et kursus i international lov varierer meget.Nogle kræver en studentereksamen, mens andre kræver en bachelor-eller kandidatniveau grad. Law kurser består af nødvendige foredrag, kursusaktiviteter og skriftlige eksamener.

Hvorfor tage et online kursus folkeretten?

Online-jura er en mulighed for arbejder fagfolk eller enkeltpersoner med en travl tidsplan. Law kurser kan tages online, med alle nødvendige materialer, der leveres digitalt. Mange universiteter og skoler tilbyder online kurser folkeretten, hvilket eliminerer behovet for at rejse til campus eller offer arbejde i et 's nuværende job.

Sådan at tilmelde sig et kursus i folkeretten?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
FutureLearn
Padua, Italien

University of Padova er et af Europas ældste og mest prestigefyldte læringssæder; det sigter mod at give sine studerende både faglig uddannelse og en solid kulturel baggrund. ... +

University of Padova er et af Europas ældste og mest prestigefyldte læringssæder; det sigter mod at give sine studerende både faglig uddannelse og en solid kulturel baggrund. -
Cursus
Deltid
4 uger
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her