LAWSTUDIES

Retsvidenskab kurser i Williamsburg.Find kurser og korte kurser i Retsvidenskab i Williamsburg

Kurser i lov og regler er gode muligheder for nogens tidsplan. Ved at tilmelde dig på et kursus enten online eller i et klasseværelse, du investerer i personlig og intellektuel udvikling, som du lærer om moderne principper og problemer på områder som regulering teori.

 

 

 

Studerende, der ønsker en karriere i lov måtte ønske at gennemføre et program i retsvidenskab. Denne type program vil normalt lære eleverne om forskellige områder af loven, herunder hvordan det er skabt, og hvordan forbrydelser håndteres i det juridiske system.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Byen Williamsburg har en anslået befolkning på omkring 15.000 indbyggere og er beliggende i staten Virginia. Det er hjemsted for den næstældste videregående uddannelse institution i det land, der blev grundlagt i 1693 med 3 præsidenter få uddannet her. Ud over dette, har byen et væld af andre institutter, der tilbyder en bred vifte af programmer.

Retsvidenskab kurser i Williamsburg - Søg efter kurser og korte kurser i Retsvidenskab i Williamsburg. Alle info her!

1 Resultater i Retsvidenskab, Williamsburg Filter

William & Mary Law School International Summer School: Global Legal Practice

William & Mary Law School
Cursus
<
Fuldtid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 uger
Engelsk
på universitet

Kom med internationale studerende fra hele verden for at lære global juridisk praksis på Amerikas ældste lovskole! Vælg mellem to uger og tre ugers muligheder: $ 2.000 i to ug ...

Læs mere