close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Procesførelse

College kurser er involveret i næsten alle uddannelser. Dette gælder for alt fra bachelorprogrammer til kandidatuddannelser. For at tilmelde dig et college kursus, skal du have aflagt gymnasiet. Derudover varer de fleste kurser i et par måneder. Hvad er et kursus i retssager? Tvister vedrører tvister mellem to personer eller enheder, der ikke er kriminelle. Når en person føler, at en anden… Læs mere

College kurser er involveret i næsten alle uddannelser. Dette gælder for alt fra bachelorprogrammer til kandidatuddannelser. For at tilmelde dig et college kursus, skal du have aflagt gymnasiet. Derudover varer de fleste kurser i et par måneder.

Hvad er et kursus i retssager? Tvister vedrører tvister mellem to personer eller enheder, der ikke er kriminelle. Når en person føler, at en anden har forurettet ham eller hende på en eller anden måde uden at begå en forbrydelse, er alle retssagspersoner på spil. Denne type fokuserer naturligvis på retssystemet, retssystemets dynamik og processer, samt de love, der regulerer juridiske konflikter og præcedens.

Studerende retssager hjælper eleverne med at udvikle et sæt færdigheder, som vil være uvurderlige, når de begynder deres karriere. I mange tilfælde åbner disse færdigheder nye arbejdsmuligheder, eller de kan øge den potentielle løn. For dem, der studerer retssager, omfatter disse færdigheder juridisk forskning, løsning af tvister, kommunikation og kritisk tænkning.

Gebyrerne i forbindelse med indskrivning i et retssag varierer ganske lidt. Det nøjagtige beløb vil variere afhængigt af din skole og dit program, det land du studerer i, længden af ​​studiet og typen af ​​grad du tjener, hvis du tjener en grad.

Fordi dette fagområde kun er relevant for loven, er det sandsynligt, at en kandidats eneste karrieremuligheder er at blive advokat eller en anden stilling i forbindelse med advokater. Det er muligt at blive et forsvar eller retsforfølgning advokat, juridisk sekretær, advokat eller advokat advokat. Selvom det er mindre almindeligt, kan det også være muligt at forfølge en karriere som politiker eller dommer efter at have studeret retssager.

Det rigtige program kan hjælpe dig med at begynde din rejse i uddannelse. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Center for International Legal Studies
Salzburg , Østrig +4 Mere

“Stjernen” på dette kursus er Aguinda mod Chevron, en sag, der startede i 1993 i New York og fortsatte ved domstolene i Ecuador, Brasilien, Argentina, Canada, Holland og Gibra ... +

“Stjernen” på dette kursus er Aguinda mod Chevron, en sag, der startede i 1993 i New York og fortsatte ved domstolene i Ecuador, Brasilien, Argentina, Canada, Holland og Gibraltar. -
Cursus
Fuldtid
8 uger
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her