LAWSTUDIES

Find kurser og korte kurser i Lov og forordning

Et kursus i love og bestemmelser omhandler en omfattende forståelse af loven og en anden disciplin, såsom statskundskab, kommunikation, business, økonomi, kriminologi eller ledelse. Lige fra Diplomer til certifikater til kurser, nogle love og regler kurser kræver et større tidsforbrug end andre.

Hvad er fordelene ved et kursus i jura og forordning?

Fuldførte et kursus i lov og forordning er meget efterspurgt for deres specialviden inden for deres felt, i tillæg til deres tidligere lov legitimationsoplysninger.

Hvilken karriere med et kursus i jura og forordning?

Et kursus i Lov og forordning forbereder enkeltpersoner til at gå på at arbejde for multinationale virksomheder, finansielle institutioner, statslige organisationer og andre steder til rådgivning, føre proces eller forsvare.

Hvor meget koster det at tage et kursus i jura og forordning?

Omkostningerne ved at tage et kursus i jura og forordning, kan variere afhængigt af antallet af uger eller kursus timer, beliggenhed, specialisering og universitet. Finansiering bistand kan være til rådighed for ansøgerne på en need-baserede eller meritbaseret skala. Universiteterne vil give mere specifikke oplysninger på anmodning, som der kan søges nemt fra denne hjemmeside.

Hvad er kravene til et kursus i Lov og forordning?

Forudsætninger for et kursus i jura og forordning varierer meget. Nogle kræver en studentereksamen, mens andre kræver en bachelor-eller kandidatniveau grad. Law kurser består af nødvendige foredrag, kursusaktiviteter og skriftlige eksamener.

Hvorfor tage et online kursus Lov og forordning?

Online-jura er en mulighed for arbejder fagfolk eller enkeltpersoner med en travl tidsplan. Law kurser kan tages online, med alle nødvendige materialer, der leveres digitalt. Mange universiteter og skoler tilbyder online kurser Lov og forordning, hvilket eliminerer behovet for at rejse til campus eller offer arbejde i et 's nuværende job.

Sådan at tilmelde sig et kursus i jura og forordning?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

2 Resultater i Lov og forordning Filter

Bar Practice Course (BPC) - på heltid

The University of Law Postgraduate Programmes
Cursus
<
Fuldtid
<
8&nbsp;-&nbsp;9 måneder
Engelsk
på universitet

Hvis du har en juridisk grad eller GDL og ønsker at uddanne dig som advokat, er vores Bar Practice Course (tidligere Bar Professional Training Course - BPTC) designet til at h ...

Læs mere

Bar Practice Course (BPC) - deltid

The University of Law Postgraduate Programmes
Cursus
<
Deltid
<
20 måneder
Engelsk
på universitet

Hvis du har en juridisk grad eller GDL og ønsker at uddanne dig som advokat, er vores Bar Practice Course (tidligere Bar Professional Training Course - BPTC) designet til at h ...

Læs mere