close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i International skatteret

International Tax Law demonstrerer specialiseret viden om de internationale aspekter af reglerne for lovgivningsmæssige, lovbestemt, forfatningsmæssig og common law nationale skattelovgivning. Lige fra Diplomer til certifikater til kurser, nogle internationale skatteret kurser kræver et større tidsforbrug end andre. Hvad er fordelene ved et kursus i international skatteret? Et kursus i inte… Læs mere

International Tax Law demonstrerer specialiseret viden om de internationale aspekter af reglerne for lovgivningsmæssige, lovbestemt, forfatningsmæssig og common law nationale skattelovgivning. Lige fra Diplomer til certifikater til kurser, nogle internationale skatteret kurser kræver et større tidsforbrug end andre.

Hvad er fordelene ved et kursus i international skatteret?

Et kursus i international skatteret garanterer ikke at begynde at praktisere loven, men det tilføjer andre værdifulde kvalifikationer til en CV

Hvilken karriere med et kursus i international skatteret?

En studerende at tage et kursus i international skatteret kandidater går videre til at praktisere skatteret i internationale virksomheder, rådgive multi-nationale virksomheder, tage op consulting holdninger i internationale organisationer eller selskaber, og også gå på at undervise emnet i den akademiske verden.

Hvor meget koster det at tage et kursus i international skatteret?

Omkostningerne ved at tage et kursus i international skatteret kan variere afhængigt af antallet af uger eller kursus timer, beliggenhed, specialisering og universitet. Finansiering bistand kan være til rådighed for ansøgerne på en need-baserede eller meritbaseret skala. Universiteterne vil give mere specifikke oplysninger på anmodning, som der kan søges nemt fra denne hjemmeside.

Hvad er kravene til et kursus i international skatteret?

Forudsætninger for et kursus i international skatteret varierer meget. Nogle kræver en studentereksamen, mens andre kræver en bachelor-eller kandidatniveau grad. Law kurser består af nødvendige foredrag, kursusaktiviteter og skriftlige eksamener.

Hvorfor tage et online kursus i international skatteret?

Online-jura er en mulighed for arbejder fagfolk eller enkeltpersoner med en travl tidsplan. Law kurser kan tages online, med alle nødvendige materialer, der leveres digitalt. Mange universiteter og skoler tilbyder online kurser international skatteret, fjerne nødvendigheden af at rejse til campus eller offer arbejde i et 's nuværende job.

Sådan at tilmelde sig et kursus i international skatteret?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Eötvös Loránd University
Budapest, Ungarn

Den moderne og progressive pensum er designet til at give eleverne den viden, der er nødvendig for at forstå de igangværende skatteproblemer i den verden, vi lever i. Vores un ... +

Den moderne og progressive pensum er designet til at give eleverne den viden, der er nødvendig for at forstå de igangværende skatteproblemer i den verden, vi lever i. Vores undervisere sikrer en velafbalanceret uddannelse med hensyn til teori og praksis. -
Cursus
Deltid
Engelsk
Sep 2021
30 Jun 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her