Filter
Cursus
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find kurser og korte kurser i IT-ret

Informationsteknologi (normalt forkortet til "IT"), henviser til brugen af computere til at gemme, manipulere og overføre data. Lige fra Diplomer til certifikater til kurser, nogle Informationsteknologi Law kurser kræver et større tidsforbrug end andre.

Hvad er fordelene ved et kursus i Information Technology Law?

Som telekommunikation og internettet blevet et endnu mere grundlæggende aspekt i vores verden, spørgsmål om ejerskab, sourcing, fildeling, spamming, cyberkriminalitet, business og privatlivets fred rettigheder kommer i tvivl. Enkeltpersoner gennemfører et kursus i Information Technology Law er meget kvalificeret til at rådgive og føre retssager om sådanne spørgsmål.

Hvilken karriere med et kursus i Information Technology Law?

En studerende at tage et kursus i Information Technology Law kan søge på højt niveau beskæftigelse med internationale domstole, menneskerettighedsorganisationer, ikke-statslige organisationer eller internationale fonde.

Hvor meget koster det at tage et kursus i Information Technology Law?

Omkostningerne ved at tage et kursus i Information Technology Law kan variere afhængigt af antallet af uger eller kursus timer, beliggenhed, specialisering og universitet. Finansiering bistand kan være til rådighed for ansøgerne på en need-baserede eller meritbaseret skala. Universiteterne vil give mere specifikke oplysninger på anmodning, som der kan søges nemt fra denne hjemmeside.

Hvad er kravene til et kursus i Information Technology Law?

Forudsætninger for et kursus i Information Technology Law varierer meget. Nogle kræver en studentereksamen, mens andre kræver en bachelor-eller kandidatniveau grad. Law kurser består af nødvendige foredrag, kursusaktiviteter og skriftlige eksamener.

Hvorfor tage et online kursus i Information Technology Law?

Online-jura er en mulighed for arbejder fagfolk eller enkeltpersoner med en travl tidsplan. Law kurser kan tages online, med alle nødvendige materialer, der leveres digitalt. Mange universiteter og skoler tilbyder online kurser Informationsteknologi Law, fjerne nødvendigheden af at rejse til campus eller offer arbejde i et 's nuværende job.

Sådan at tilmelde sig et kursus i Informationsteknologi Law?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Læs mere Minimer

1 Resultater i IT-ret

Justus-Liebig-Universität Gießen

Den akademiske del af vores program er designet til at uddanne deltagere på de meget vigtige områder inden for innovation og regulering i pharma og medTech. På grund af s ... [+]

Velkommen til International Summer University GiessenTilbring din sommer i hjertet af Europa

Det juridiske fakultet, Det Fakultet for Økonomi og Erhvervsstudier og Det Medicinske Fakultet ved Justus-Liebig-University Giessen ser frem til at være vært for studerende fra hele verden til det 16. Internationale Sommeruniversitet i Giessen, Tyskland om innovation og regulering i Pharma og MedTech.

Programmet kombinerer undervisning i høj kvalitet med en bred vifte af kulturelle og sociale aktiviteter.

I løbet af de fire uger i Giessen vil de studerende studere et tværfagligt program i en velkendt atmosfære og møde fremragende lærere og praktikere fra hele verden. Desuden deltager de i et tysk sprogkursus, der tilbydes på forskellige niveauer.... [-]

Tyskland Giessen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk