LAWSTUDIES

Find kurser og korte kurser i Juridisk engelsk

Advokater og andre jurister anvender en unik form for engelsk i deres arbejde. Ofte kaldet "juridiske aftaler " eller "lawspeak " denne form for engelsk anvender terminologi og grammatik, som ikke er fælles. Nogle studerende kan drage fordel af et kursus dedikeret til denne juridiske engelsk.

Hvad er en juridisk engelsk Course?

En juridisk engelsk kursus lærer den stil af engelske advokater og juridisk professionel brug i skriftlige dokumenter og retssager præsentationer. Den dækker også udarbejdelse af skriftlig juridisk materiale.

Hvad er fordelene ved at tage et kursus i Juridisk engelsk?

Juridisk engelsk er meget anderledes end det talte engelsk. Både engelsktalende og ikke-engelsktalende kan drage fordel af et kursus i juridisk engelsk, som vil lære dem denne juridiske aftaler og hjælpe dem i fremtiden juridisk arbejde.

Hvor meget koster det at tage et kursus i Juridisk engelsk?

Prisen for et kursus i juridisk engelsk vil variere afhængigt af land og universitet, der præsenterer programmet.

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente med et kursus i Juridisk engelsk?

Et kursus i juridisk engelsk vil hjælpe advokater og andre jurister bedre forstå tonen og ordforråd for lovlig skriftligt. Dette kan give den professionelle kant, når udarbejdelsen skriftligt materiale. Da engelsk er det juridisk sprog i Den Europæiske Union, det åbner døren til at praktisere loven globalt.

Hvorfor tage et online kursus i Juridisk engelsk?

Engelsk er det foretrukne sprog til lovligt arbejde i mange dele af verden, herunder USA, Australien, Kenya, Sydafrika og Europa. Et kursus i juridisk engelsk giver sproget fundament for en lov karriere.

Hvor at tage et kursus i Juridisk engelsk?

Mange gymnasier og universiteter, der giver lov grader og præ-jura-programmer fra et kursus i juridisk engelsk.

Sådan ansøger til en juridisk engelsk Course?

Søg efter dine programmer nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

2 Resultater i Juridisk engelsk Filter

Sommer sprog og jura institut

Case Western Reserve University School of Law
Cursus
<
Fuldtid
<
4 uger
Engelsk
på universitet

Fire ugers sommer introduktion til amerikanske sædvaneret og amerikanske juridiske forskning, skrivning og analyse, og en mulighed for at forbedre de retlige engelskkundskaber ...

Læs mere

Juridisk engelsk institut

Suffolk University Law School
Cursus
Sep 2021
<
Fuldtid
<
3 uger
16 May 2021
på universitet

Det juridiske engelske institut er åbent for alle internationale Suffolk Master of Laws-studerende for at sikre, at de har de nødvendige værktøjer til at overføre med succes t ...

Læs mere