LAWSTUDIES

Juridisk engelsk kurser i Boston.Find kurser og korte kurser i Juridisk engelsk i Boston

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Advokater og andre jurister anvender en unik form for engelsk i deres arbejde. Ofte kaldet "juridiske aftaler " eller "lawspeak, " denne form for engelsk anvendte terminologi og grammatik, som ikke er fælles. Nogle studerende kan drage fordel af et kursus dedikeret til denne juridiske engelsk.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Charlestown var den første kvarter til at poppe op i Boston senere at blive en by i 1848. Det har en community college og en ph.d.-skole lavet af en lokal hospital.

Juridisk engelsk kurser i Boston - Søg efter kurser og korte kurser i Juridisk engelsk i Boston. Alle info her!

1 Resultater i Juridisk engelsk, Boston Filter

Juridisk engelsk institut

Suffolk University Law School
Cursus
Sep 2021
<
Fuldtid
<
3 uger
16 May 2021
på universitet

Det juridiske engelske institut er åbent for alle internationale Suffolk Master of Laws-studerende for at sikre, at de har de nødvendige værktøjer til at overføre med succes t ...

Læs mere