LAWSTUDIES

Find kurser og korte kurser i Juridisk assistentuddannelse

Hvad er advokatfuldmægtig undersøgelser?

Advokatfuldmægtig undersøgelser forberede de studerende til en karriere som advokatfuldmægtig eller juridisk assistent. Paralegals har faglige kvalifikationer inden for loven, som gør dem i stand til at udføre meget af det administrative arbejde for en advokat eller advokat. I nogle lande og stater er paralegals reguleret af regeringen og kræves for at opnå en licens. Men andre regioner ikke kræver licens for paralegals.

Hvad er fordelene ved at tage kurser i advokatfuldmægtig undersøgelser?

Kurser i advokatfuldmægtig undersøgelser kan tage form af eksamensbevis eller certifikat programmer. Disse advokatfuldmægtig undersøgelser kurser forberede eleverne til at komme ind i arbejdslivet som en advokatfuldmægtig eller juridisk assistent efter endt uddannelse. Paralegals er vitale, højtlønnede, godt respekterede medlemmer af juridiske teams.Kurser i advokatfuldmægtig undersøgelser forbereder eleverne til at opfylde de administrative, forretningsmæssige og juridiske udfordringer.

Hvor meget koster det at tage kurser i advokatfuldmægtig undersøgelser?

Kurser i advokatfuldmægtig undersøgelser varierer meget i varighed og undervisning omkostninger. Diplom-eller kandidatniveau certifikat Advokatfuldmægtig kurser ofte tage omkring et år at færdiggøre. Brug formularen på denne hjemmeside til at kontakte skolerne for mere specifik information.

Hvad er kravene til Kurser i advokatfuldmægtig undersøgelser?

Kandidat certifikat kurser i advokatfuldmægtig undersøgelser kræver en bachelor-grad. På den anden side, nogle diplomuddannelser og advokatfuldmægtig kurser kræver en studentereksamen. Studerende på kurser i advokatfuldmægtig undersøgelser vil være forpligtet til at fuldføre kurser, eksamener og i nogle tilfælde praktisk erhvervserfaring.

Hvilken slags karriere, kan du forvente med Kurser i advokatfuldmægtig undersøgelser?

Kandidater fra advokatfuldmægtig undersøgelser kurser vil blive mødt med mange givende karrieremuligheder efter endt uddannelse. Paralegals og juridiske assistenter er i efterspørgslen på private advokatfirmaer, corporate virksomheder og offentlige kontorer. Advokatfuldmægtig undersøgelser kursus kandidater kan søge job på virksomheder med speciale i strafferet, aftaleret, familieret, selskabsret, formueret og mere.

Hvorfor tage advokatfuldmægtig undersøgelser kurser online?

Mange advokatfuldmægtig undersøgelser kurser tilbydes også online af nogle af verdens bedste skoler. Eleverne kan arbejde, mens de studerer online, eller bare bruge fremkomsten af online-læring for at redde dem pendler til campus. Læs mere om online og på campus advokatfuldmægtig undersøgelser kurser i dag!

 


5 Resultater i Juridisk assistentuddannelse Filter

Specialist advokatfuldmægtig kvalifikation i selskabslovgivningen i Storbritannien (England og Wales; Skotland)

Central Law Training
Cursus
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Den Kvalifikation giver et samlet overblik til selskabsretten og virksomhedens sekretærarbejde. Formålet med kurset er at udvikle færdigheder i forbindelse med dannelse, ledel ...

Læs mere

Juridisk Fakultet

Eastern College
Cursus
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Det juridiske fakultet ved Eastern College udstyrer studerende med forskellige færdigheder til at hjælpe canadiere gennem forskellige job inden for området lovligt.

Læs mere

Specialist advokatfuldmægtig kvalifikation i ansættelsesret i Storbritannien (England og Wales; Skotland)

Central Law Training
Cursus
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Dette kursus sætter fokus på nylige indførelse af delt forældreorlov, som er en væsentlig ændring af familierelaterede feriekrav. De giver også en opdatering på de fortsatte æ ...

Læs mere

Specialist advokatfuldmægtig kvalifikation i testamenter skifteretten og administration i England og Wales

Central Law Training
Cursus
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Programmerne er designet til at kombinere præcedens, udgangsmaterialer, juridiske fortællinger og stilarter for at skabe referencemanualer brugsting, og samtidig skabe praktis ...

Læs mere

Specialist advokatfuldmægtig kvalifikation i boligområder skøder i England og Wales

Central Law Training
Cursus
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Ejendom lov har ændret sig dramatisk i de senere år, med ændringer af loven i forbindelse med dannelsen af ​​en kontrakt om salg af jord, indførelse af titlen garanti, den nye ...

Læs mere