LAWSTUDIES

Kurser: Jura Sydamerika

De, der foretrækker at gøre skolegang foregår individuelt online eller med en gruppe i et klasseværelse, ofte finde denne lov kurser tilføjer en stor fordel. De giver personlig vækst, og kan bidrage til at øge understanging om moderne lovgivningsmæssige spørgsmål og industrielle tendenser.

Lov og regler er de regelsæt og retningslinjer skabt af folk, der skal følges af andre mennesker. De underopdelinger af dette felt omfatter alt fra internationale statslige relationer til at sikre passende forretningsmetoder.

De nationer i Sydamerika tilbyder en stærk oplevelse rig med fornem arkitektur, stil madlavning, keramik og dans. Med en fortid gennemsyret folklore, studerer i Sydamerika vil tillade dig at forkæle dig selv med en kultur, der har hersket for aldre.

Executive kurser i Jura Sydamerika. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Jura, Sydamerika Filter

Postgraduate i jura - civilproces

Centro Universitário Euro-Americano (UNIEURO)
Cursus
Portuguese (Brazil)
på universitet

At uddanne fagfolk, der er uddannet inden for det store område af jura til at handle i området i civile sager, på en forebyggende, administrativ og retlig måde ved hjælp af nu ...

Læs mere